Ghost Recon Wildlands krijgt de Predator op bezoek

Drugsdealers en wapengekletter waren je grootste zorg in Ghost Recon Wildlands, maar door een grote update die vandaag live gaat wordt het allemaal nog een stukje erger. De Predator, bekend van de epische films, gaat Bolivia terroriseren in de Jungle Storm-update. Dit allemaal omdat de Predator-franchise dit jaar, dertig is geworden.


De Predator is dus vanaf vandaag om te jagen en dit kan je doen in je eentje of in een team van maximaal vier man. Mocht je het buitenaardse wezen weten te verslaan dan verdien je daar het Predator Pack mee. Hier zit onder andere het masker van Predator in en een aantal wapens, voorwerpen en zelfs een close combat-aanval. Allemaal gebaseerd op de epische Predator-franchise.

In de PvP van Ghost Recon Wildlands verschijnt er ook een nieuwe klasse, genaamd Ghost War. Spelers die deze klasse gebruiken krijgen toegang tot een aanval die Dutch uit de originele Predator-film ook gebruikt, namelijk Battle Rage. De Ghost War-klasse is beschikbaar voor iedereen met de Season Pass of Ghost Pass. Mocht je die niet hebben dan is de klasse vrij te spelen met je Prestige-punten.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    awesome

  2.   
    tranceguy's avatar

    Lijkt me zo tof!