Gratis Star Wars: The Last Jedi update nu beschikbaar in Battlefront 2

Het zal maar weinig Star Wars-fans ontgaan zijn, maar vandaag is de nieuwste film, Star Wars: The Last Jedi, in première gegaan. Dit is voor Electronic Arts ook het startsein om een hele grote update los te laten voor Star Wars: Battlefront 2. In deze update krijgen we onder andere nieuwe Heroes, singleplayermissies en nieuwe locaties voor de multiplayer.

Door de release van Episode 8 krijgen Battlefront 2-spelers een hele hoop goedheid van EA. Allereerst zijn de nieuwe Heroes, Finn en Captain Phasma, gratis beschikbaar voor iedereen die zich tijdens The Last Jedi-seizoen inloggen. Ook krijgt het singleplayerverhaal van Iden Versio een uitbreiding, met de naam Resurrection. De drie nieuwe hoofdstukken die worden toegevoegd in het verhaal vormen een inleiding naar de gebeurtenissen in The Last Jedi.

Als laatste verschijnen er ook twee nieuwe maps voor de multiplayer van Star Wars: Battlefront 2 en dat zijn twee locaties uit de nieuwe film; Crait en D’Qar. Eerstgenoemde is voor de modus Galactic Assault en op D’Qar kan je los gaan in Starfighter Assault. Een leuk pakket aan content om de The Last Jedi direct te kunnen beleven in de game.

 1.   
  mmx's avatar

  Mooi dat ze ook aan de SP denken 🙂

 2.   
  someone else's avatar

  Na al de negativiteit vind ik het wel erg goed dat er gratis extra singleplayer content aan de game wordt toegevoegd

 3.   
  Fiscus's avatar

  Ondanks de Belle kritiek toen de game uitkwamen ben ik toch positief, zeker als er zulke uitbreidingen komen

 4.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Dat er gratis content aankwam was voor de release van de game al bekend. Desalniettemin heb ik de oude Battlefront opgestart, die heb ik namelijk te weinig gespeeld.