Animal Crossing: Pocket Camp versnelt progressie; meer dieren toegevoegd

Na kerstfestiviteiten uitgerold te hebben, komen Nintendo en ontwikkelstudio DeNA nu met méér Animal Crossing: Pocket Camp. Met ingang van vanochtend is namelijk niet alleen de snelheid van progressie boeken opgeschroefd; er zijn ook vier nieuwe (potentiële) vriendjes toegevoegd aan de gratis smartphone-game.

Zij die al langer losgaan in het knusse Pocket Camp zullen merken dat voor veel handelingen nu meer punten verdiend worden. In plaats van stapjes van twee, hark je sneller vriendschappen binnen aan de hand van drie puntjes. Een tijdelijke aanpassing, dat wel. Uitermate handig om snel in hogere niveaus te belanden, en dat komt vooral nu goed uit.


Om te vieren dat er ook vier nieuwe diertjes toegevoegd zijn (respectievelijke Bluebear, Antonio, Phoebe en Raddle), gooit Nintendo ook met een klein evenementje daaromheen. Wie in de komende week vier verse vrienden uit kan nodigen in zijn of haar zomerkampje, krijgt bij elke stamgast een extraatje. Exclusieve kaarten of, natuurlijk, Leaf Tickets om uit te geven.

Dit ‘Host with the Most Initiative’ bestaat natuurlijk om het sneller boeken van levelprogressie in de hand te helpen. Opmerkelijk wel, aangezien je niveau in de game wel bepaald of je überhaupt kunt genieten van de nieuwigheden. De vier diertjes (en hun favoriete meubels) kunnen immers pas later in het spel beschikbaar gesteld worden, al zijn het welkome verrassingen voor hen die al richting end game gingen.

Ben jij nog druk in de weer met Pocket Camp? Want ja; ook wij zijn altijd op zoek naar nieuwe contacten in de game. Een deel van de redactie is nog altijd vernuftig aan het meubeltjes bij elkaar aan het tikken op de smartphone, en wat sociale interactie daarbij zou hun niet misstaan. Wil je vriendjes worden? Laat het ons weten…

 1.   
  JuulsJo's avatar

  Heel relaxed

 2.   
  Tom's avatar

  Wel naar dat het dus slechts tijdelijk is, al helpt het wel aardig met sneller richting al die kerstspulletjes streven. Ik moet er nog maar twee, maar die zijn dan wel weer net zo lang grinden als die andere acht bij elkaar…

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Tom schreef, "Wel naar dat het dus slechts tijdelijk is, al helpt het wel aardig met sneller richting al die kerstspulletjes streven. Ik moet er nog maar twee, maar die zijn dan wel weer net zo lang grinden als die andere acht bij elkaar…"

  Haha jep Tom 300 per stuk voor de laatste 2. Dat nieuwe event is niet veel bijzonders want ik heb al 4 dieren uitgenodigd lol.