Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Cooler Master MasterKeys MK750 | Unboxing

Onze vrienden van Cooler Master hebben weer wat verse gear opgestuurd. Vorige week niet alleen aangekondigd, maar ook meteen doorgestuurd naar GamersNET HQ voor een uitgebreide review; het is de Cooler Master MasterKeys MK750.

Een volledig mechanisch en RGB-verlicht toetsenbord à 159.99 euro, dus. Kan dat opwegen tegen grootmachten als Corsair en Razer? We zoeken het binnenkort uit, maar niet voordat we een uitgebreide uitpaksessie aftrappen…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik vind t een erg mooi maar wel erg aan de prijzige kant toetsenbord.

  Die ”open” body vind ik wel altijd mooi. Mooiste is dan als de plaat geborsteld alu is.. of gunmetal silver.

  Polssteun magnetisch erg ideaal.

  Maar paarse caps…. daar zullen ze wel veel commentaar op krijgen. Ook al is het aan de fabrikant zelf de keuze wat ze doen. En ik vind dan ook altijd dat je blij mag zijn dat je er wat ”gratis” bij krijgt. Ze kunnen nu ook simpelweg zeggen je koopt ze maar los/per set ofzo

  p.s. tom. Je bent t bijna verleerd pik. ik zeg meer ontdozen 😛 hahaha blijven mooie filmpjes.
  Zo te zien is het een afbreekmesje dus ik zou zeggen breek er eens een deeltje van af 😛 dan is hij weer scherp..

 2.   
  Tom's avatar

  Volgens mij is een deel van de ‘charme’ van onze unboxings ook simpelweg het gehannes eromheen. We knippen tegenwoordig een boel van de pauzes, foutjes en frustratie weg, maar soms komt het nog in dit soort ongeroerde vorm naar buiten. Het schijnt te werken.

  Al ben ik oprecht erg benieuwd naar wát kijkers/lezers/bezoekers nu het liefste willen zien van dit soort content. Is het vooral de inhoud met wat informatie, of is het meer gewoon een korte babbel waar toevallig een nieuw product bij komt kijken?

  Altijd leuk om de input te horen rondom dit soort items, ook de sneller geknipte stijl die we soms toepassen.

 3.   
  S3MM3R's avatar

  Mooi Keyboardje!