Microsoft gooit Xbox-bundels en Surfaces in de aanbieding voor Cyber Monday

Nog op zoek naar een hybride werktablet of een goedkope Xbox One S plus een game? Dan is vandaag overduidelijk je dag. Deze maandag kenmerkt Cyber Monday, en Microsoft stapt daar lekker internationaal groots op in.


Dat houdt in dat je al snel honderd ballen bespaart op bijvoorbeeld de Xbox One S (500 GB) met Forza Horizon 3, tijdelijk te verkrijgen tegen slechts 179,99 euro. Hetzelfde geldt voor dezelfde combinatie met onder meer Minecraft gebundeld.

Aan de ietwat zakelijkere kant zien we dan ook de professionele Microsoft Surface-systemen (evenals bekend van GamersNET Gear) in de aanbieding. Deze hybride computers zijn enerzijds tablet, anderzijds krachtige laptops. Hoewel de Surface Pro nog dezelfde prijs draagt, kun je tot dik 1.250 euro besparen op de ultieme Surface Book-versie, inclusief Performance Base.

Ondertussen blijft de gloednieuwe Xbox One X nog steevast geprijsd op 499,99 euro. Niet geheel verwonderlijk, aangezien de ‘krachtigste console ooit’ natuurlijk pas net in de schappen ligt. Wie nu dus goedkoop een Xbox One op de kop wil tikken, kan het best vandaag zijn slagje slaan op een mooie Xbox One S-bundel. Wij van GamersNET raden daarbij Forza Horizon 3 met liefde aan.

 1.   
  Pakz's avatar

  Ik denk dat mijn PS3 nog wel een jaar blijft werken. Misschien is volgend jaar de ps4 voor deze prijs te krijgen. Deze was niet zo goedkoop de laatste dagen.

 2.   
  mheiden21's avatar

  In de meeste webshops is de Xbox One S 500GB bundel met Forza of Minecraft te halen voor 177,- scheelt toch weer 2 euro 😉

 3.   
  someone else's avatar

  Van een ps3 zou ik toch zeker de upgrade nemen nu, dit is echt de helft van wat ie waard is