Star Wars: Battlefront 2-spelers gebruiken robots en elastiekjes om Credits te grinden

Electronic Arts en DICE hebben tijdelijk de Crystals voor microtransacties verwijderd uit Star Wars: Battlefront 2 waardoor je geen loot boxes kunt aanschaffen met je echte geld, maar blijkbaar is dat voor spelers van de game niet genoeg. Er zijn gamers die robots hebben gebouwd en rubber bands gebruiken om Credits te grinden, om zo toch enigszins snel in-game gear te verkrijgen.

Grote hoeveelheden Credits verdien je niet per match, maar door het gebruik van zelf in elkaar geknutselde robots komen spelers best een eind. Reddit-gebruiker Lowberg heeft een simpele robot ontworpen die knopjes indrukt en het in-game karakter laat rondlopen. De bewegingen zijn genoeg om de speler niet uit de server te kicken.

Een andere Reddit-gebruiker, F0ngen, heeft een andere, veel makkelijkere methode gevonden. Hij bond twee elastiekjes om de controller en de analoge stick om zijn personage constant te laten bewegen. Een middelvinger naar Star Wars: Battlefront 2?

Er wordt inmiddels binnen de Belgische en Amerikaanse politiek gekeken naar de kwestie en ophef rondom loot boxes. België pleit zelfs al voor een verbod, omdat het onder gokken zou vallen.

 1.   
  Batman360x's avatar

  Lol dit 😆 😆

 2.   
  Throbert's avatar

  Oh ja ik bouw ‘even een robot’. Hoe doen mensen dat

 3.   
  Tom's avatar

  Throbert schreef, "Oh ja ik bouw ‘even een robot’. Hoe doen mensen dat "

  Daadwerkelijk vaardigheden hebben, blijkbaar. Ik vind dat dus zó overrated.