Cooler Master MasterKeys MK750 introduceert onder meer polssteun

Van het Taiwanese Cooler Master verschijnt alweer een nieuw MasterKeys-toetsenbord; de MK750 is wederom een mechanisch toetsenbord, maar nu met meer comfort dan ooit. Naast volledige RGB-vrijheid en een los te koppelen (in drie banen te leiden) USB-C kabel introduceert deze MasterKeys namelijk ook een magnetisch aan te sluiten polssteun.


De MK750 schittert voor de verandering met een ‘exposed’ body. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de eerder verschenen MasterKeys Lite L liggen de toetsen en schakelaars niet ín het ontwerp, maar meer daarbovenop, net zoals bijvoorbeeld concurrent Corsair dat al langer doet met diens toetsenborden.

De Cooler Master MasterKeys MK750 wordt geleverd in drie uitvoeringen, respectievelijk met de rode, blauwe of bruine Cherry MX-schakelaars. Om die allemaal in te stellen en van 16.7 miljoen kleurtjes te voorzien, is een volledig nieuw stukje software meegeleverd. Naast aansturing via de pc zelf, kent het keyboard ook on board opslag van 512KB, genoeg om al je macro’s en lichtprofielen mee te nemen naar andere systemen of situaties.

Als extraatje levert Cooler Master ook een negental extra keycaps mee. Deze volledig paarse stukjes plastic zijn als vervanging te gebruiken op de Escape-toets, maar ook de pijltjestoetsen en — uiteraard — ook de veelgebruikte WASD-knoppen. Een speciaal tangetje om de caps te verwijderen is daarvoor inbegrepen.

Voor de MK750 geldt vanuit Cooler Master een adviesprijs van 159 euro. Of dat het waard is, gaan we binnenkort ontdekken. Op de redactie van GamersNET ontvangen we het gloednieuwe toetsenbord binnenkort voor een uitgebreide test, waarvan uiteraard akte te vinden zal zijn in GamersNET Gear.

Meer weten over de MasterKeys MK750, diens specificaties of verschillende uitvoeringen? Begeef je dan naar officiële webpagina van Cooler Master!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren