Xbox One X verkoopt 80.000 exemplaren in eerste week in Verenigd Koninkrijk

Microsoft lanceerde afgelopen week de Xbox One X, de sterkere variant op de Xbox One, en in de eerste week na launch heeft de console zo’n 80.000 exemplaren verkocht in het Verenigd Koninkrijk. Deze aantallen zijn een stuk beter dan van de PlayStation 4 Pro vorig jaar, die in de eerste week 50.000 exemplaren wist te verkopen en pas na vier weken op 80.000 verkochte stuks zat.

De Xbox One X Project Scorpio-editie is hierbij goed voor 55 procent van deze verkopen, zo blijkt uit onderstaande tweet van GamesIndustry’s Christopher Dring.

Wij behandelden de Xbox One X in GamersNET Gear, dus check vooral die video voor ons oordeel! De console verscheen op 7 november.

 1.   
  someone else's avatar

  Ik twijfel nog ff maar is zeker een mooi aantal vergeleken met de ps pro, wat in mijn ogen (geen xbox fanboy hoor) ook een minder product is

 2.   
  noah81's avatar

  someone else schreef, "Ik twijfel nog ff maar is zeker een mooi aantal vergeleken met de ps pro, wat in mijn ogen (geen xbox fanboy hoor) ook een minder product is"

  Mja, verschil tussen de xbox one en de xbox one x valt ook nog wel mee, dus ik hou het bij de xbox one

 3.   
  Tom's avatar

  noah81″][quote=”someone else schreef, "Ik twijfel nog ff maar is zeker een mooi aantal vergeleken met de ps pro, wat in mijn ogen (geen xbox fanboy hoor) ook een minder product is"

  Mja, verschil tussen de xbox one en de xbox one x valt ook nog wel mee, dus ik hou het bij de xbox one[/quote]

  Denk eerlijk gezegd dat dat enorm afhankelijk is van je televisie/monitor. Als je daadwerkelijk over een mooi 4K/HDR schermpje beschikt, biedt de Xbox One X wel wat leuke tegemoetkomingen die de eerder Xbox One-modellen niet (volledig) ondersteunen.

 4.   
  noah81's avatar

  Tom schreef, "

  ”noah81″ schreef, "[quote=”someone else”].."

  Mja, verschil tussen de xbox one en de xbox one x valt ook nog wel mee, dus ik hou het bij de xbox one"

  Denk eerlijk gezegd dat dat enorm afhankelijk is van je televisie/monitor. Als je daadwerkelijk over een mooi 4K/HDR schermpje beschikt, biedt de Xbox One X wel wat leuke tegemoetkomingen die de eerder Xbox One-modellen niet (volledig) ondersteunen. [/quote]
  Dat denk ik ook, maar voor de meesten die dat niet hebben zoals ik, zal het dus weinig toevoegen en kun je denk ik net zo goed bij je xbox one houden..

 5.   
  Batman360x's avatar

  Hou het voorlopig nog bij de huidige S. Zie het nut er niet van in, om de X in huis te halen.

 6.   
  Neolite's avatar

  Als je geen 4K scherm met HDR hebt is het niet altijd de beste keuze om voor het duurste model uit de Xbox stal te gaan. Een Xbox One S voldoet dan ook meer dan prima.