X019-evenement gaat plaatsvinden in Londen

Tijdens de nieuwste aflevering van Inside Xbox, die geheel in het teken staat van de E3, is onthuld dat de nieuwste editie van het X0-evenement gaat plaatsvinden in Londen.

Het X0-evenement blijkt dus een groot succes te zijn, vorig jaar vond het namelijk na vijf jaar afwezigheid weer plaats in Mexico-Stad. En nu is bekendgemaakt dat het dit jaar weer terug gaat keren.

Mogelijk gaan we deze editie meer te horen krijgen over Halo Infinite en misschien zelf al een korte teaser voor Fable 4.

Wanneer X019 precies gaat plaatsvinden is nog niet bekendgemaakt, maar zeker is dat Londen ergens in dit jaar groen gaat kleuren.

 1.   
  mmx's avatar

  Dat is mooi .kunnen we naar Londen.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Dacht eigenlijk dat ze het weer even in de ijskast gezet hadden na dat fiasco in Mexico-Stad. Misschien maar beter dat ze het dan weer voorzichtig gaan proberen bij de iets meer ingetogen Britten.

  Pak even uit met wat leuke onthullingen van alle Britse studio’s, dim die shotgun mic op het publiek en het kan een prima feestje worden.

 3.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: is toch goed man zo een feest daar kunnen een hoop mensen naartoe .ik denk dat ik ook ga maar wel met het vliegtuig of met de trein je bent er zo hoor.

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mmx: Feestje is helemaal prima, maar XO-evenementen zijn natuurlijk ook bedoeld om een beetje marketing in te zetten.

  Van wat ik vernomen heb, was Microsoft zelf ook niet enorm te spreken over X018 in die zin. De “persconferentie” die ze daaromheen opgezet hadden, was dan ook niet bepaald een succes. Weinig echt grote aankondigingen en een halfdronken publiek dat veel te hard doorkwam; ’t was een beetje een rommeltje.

 5.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: daar heb jij gelijk in .maar dan moeten ze het nu maar eens goed doen toch? Logisch dat ze willen promoten .