Ook Razer kondigt modulaire MOBA/MMO-muis aan; Razer Naga Trinity

Muizen hoeven niet zo statisch te zijn als de meeste mensen vernemen. In tegendeel juist. We zagen eerder al het (nu wijlen) Mad Catz op de proppen komen met de ultiem aanpasbare R.A.T. Pro X en de Duitsers met de 3D-printer gestimuleerde Roccat Nyth, maar nu doet ook Razer een duit in het zakje. De Razer Naga Trinity is een op MOBA’s en MMO gespitste muis, met drie uitwisselbare zijpanelen.

De Trinity is kenmerkend genoeg de derde editie van de Naga-reeks. Als opvolger van de Razer Naga Hex beschikt deze muis in wezen over drie compleet verschillende lay-outs. Zo is de Trinity uit te rusten met een vrij standaard tweetal zijtoetsen, maar ook een MOBA-gericht paar van zeven of maar liefst twaalf verschillende knoppen voor de MMO-speler.


Naast het unicum van de verschillende zijplaatjes, beschikt de Razer Naga Trinity ook over legio andere noemenswaardigde specificaties. De 16.000 DPI en 5G optische sensor uit eerdere modellen keert terug, alsmede de mogelijkheid om de muis met alle kleuren (en macro’s) van de regenboog in te kunnen stellen via de nieuwe Razer Synapse 3 applicatie.

Hoewel die software nog in beta-fase verkeert, zien we Razer langzaam maar zeker steeds meer producten overbrengen naar het nieuwere platform. De reeds verschenen Razer Lancehead muis en de felverlichte Chroma Hardware Development Kit zijn daarvan recente voorbeelden.

De Razer Naga Trinity moet dit kwartaal nog in verkoop treden op de officiële Razer website, gevolgd door een wereldwijde verschijning in winkels begin 2018. Al met al moet de modulaire muis van Razer op de kop gaan voor 119,99 euro.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren