Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Corsair ST100 RGB Headset Stand | Unboxing

Nadat we een week geleden de Corsair Void Pro headset unboxten, is het nu tijd voor het product om hem op te hangen. Letterlijk. De nieuwe Corsair ST100 RGB is een headsetstand met USB-functionaliteiten en — hoe kon het ook anders — alle kleuren van de regenboog aan verlichting.

Hoe oogt zo’n luxe headsetstand en wat krijg je zoal voor de prijs van zeventig à tachtig euro? Tom laat het uitgebreid zien in deze vlotte unboxing…

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Nog meer RGB? Wat is het volgende? Een RGB leeg blikje? Een RGB grinder die je om het jaar kwijt raakt?

  2.   
    Tom's avatar

    FYI: Mijn dierbare grinder ben ik in zeker vijf jaar nooit kwijtgeraakt. Zelfs het model dat daarvoor gebruikt werkt, ligt hier nog ergens.

    Graag wil ik je ook op de hoogte brengen van de Razer Chroma Mug Holder, een volledig RGB mokhouder + beker. Nooit officieel ‘verkocht’, enkel tijdelijk tegen Razers eigen valuta te verkrijgen. Dat zal voorlopig wel een van de minst nuttige RGB-producten zijn.

    De lampjes hierop voegen natuurlijk ook niet bijzonder veel toe, maar hè; heb je wel een vaste plek om je headset op/in te hangen en wat USB-dongles in te mikken.

  3.   
    S3MM3R's avatar

    Is “tech” zo’n raar woord dan? Is dit niet ook gewoon een vorm van technologie?

    Maar ik denk dat wel duidelijk is waarom Corsair voor ‘maar’ twee USB-poorten is gegaan. Als je meer poorten wil, moet er waarschijnlijk ook een grotere aansluiting voor in de plaats komen. Hoogstwaarschijnlijk zo’n dikkere (male) type-B, die misschien weer roet in het eten gooit voor het nog aardig strakke design.

    Het is en blijft echter wel een puntje van kritiek. Twee USB 3.0-poorten en een audiojack zijn misschien wat aan de lage kant ongeacht wat, zelfs als je bedenkt dat er een virtuele 7.1 equalizer in het apparaat zit.