Corsair bundelt launchers met de Game Launcher Launcher

Ook hardware-fabrikant Corsair springt in op de groeiende markt aan “game launchers” op pc. Met behulp van de Corsair Game Launcher Launcher krijgen gamers de mogelijkheid om ál hun digitale platformen te combineren, tot één gigantische clusterfuck aan spellen, vriendenlijsten, webwinkels en notificaties.

Of het nu om Discord-vrienden of Steam-aanbiedingen gaat, de Corsair Game Launcher Launcher tackelt ál problemen met verschillende pc-platformen. Daarbij horen uiteraard ook de flinke hoeveelheid overlays en de mogelijkheid om al je aankopen te bundelen in één nutteloze eigen valuta van Corsair, “RG-Bucks” genaamd.

Alle functionaliteiten van de nieuwe software worden al vluchtig getoond in deze losbandige aankondigingsvideo van de Corsair Game Launcher Launcher:

Gezien de datum van de onthulling, nemen wij Corsairs nieuwste onderneming misschien met een korrel zout. Desalniettemin onderstreept de actie wél de publieke afkeer van de toenemende hoeveelheid digitale platformen voor pc. Zo’n enorm slecht idee lijkt het dus ook weer niet…

  1.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Stiekem zou dit wel handig zijn.