Cooler Master kondigt nieuwe en betaalbare MasterAir- en Hyper-koelers aan

Wie zijn kop én game-kast een beetje koel wil houden, heeft een vlotte airflow nodig. Onder de MasterAir- en Hyper-banieren doet Cooler Master dit al langer, maar zeer binnenkort wordt dat aanbod aardig uitgebreid. Beide productreeksen krijgen respectievelijk twee nieuwe modellen, waaronder uiteraard ook de mogelijkheid is om je systeem met LED-verlichting een kleurtje te doen geven.

In de MasterAir-serie verschijnen nu de MA410P (39,99 euro) en de MA610P (69,99 euro) processorkoelers, te onderscheiden aan hun hoeveelheid hittegeleiders; vier en zes heatpipes welteverstaan. Beide zijn ze uitgerust met een minuscule RGB-controller, die ofwel één ofwel twee MasterFan 120 Air Balance RGB-ventilatoren aan zal drijven. Als klap op de vuurpijl heeft de MA610P in het specifiek nog een uniek coverdesign aan de voorzijde, waarin nog meer LED-verlichting verhuld zit.


Binnen de Hyper-reeks van Cooler Master zijn de H411R (29,99 euro) en H412R (24,99 euro) de nieuwkomers. Geheel volgens traditie twee betaalbare CPU-koelers die ook bijzonder compact in overkomen zijn. Niet gek ook dat deze koelsystemen qua kleurverlichting iets ‘subtieler’ uitpakken. De iets duurdere Hyper H411R komt met enkel witte LED-lichten en de ultiem schappelijk ingestoken Hyper H412R heeft absoluut géén verlichte ventilator.

Alle vier Cooler Masters nieuwe koelers worden vanaf nu verscheept naar verscheidene (web)winkels. Voor meer informatie of desbetreffende modellen kun je ten alle tijden terecht op de officiële Cooler Master webpagina voor luchtkoelers.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren