Open beta Star Wars: Battlefront 2 verlengd tot en met woensdag

De beta van Star Wars: Battlefront 2, die afgelopen vrijdag voor iedereen werd opengesteld, is verlengd tot en met woensdag. Oorspronkelijk eindigde de open beta gisteren, maar DICE en Electronic Arts hebben besloten de testversie van de game tot en met morgen te laten lopen.

Morgen eindigt de beta dan echt; je kunt tot 18:00 uur lasergevechten houden in het Star Wars-universum van Battlefront 2. De content is verder exact hetzelfde, maar we kunnen wel langer spelen!

Star Wars: Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  someone else's avatar

  Is dat even mooi, ben helemaal verslaafd aan starfighter assault. Heb de andere modi maar 2x gespeeld ofzo maar het is zo vet

 2.   
  Papachico's avatar

  someone else schreef, "Is dat even mooi, ben helemaal verslaafd aan starfighter assault. Heb de andere modi maar 2x gespeeld ofzo maar het is zo vet"

  Ik heb ook de beta gespeeld en ik vond t een ruk spel. Geen reet aan terwijl ik wel van shooters en Star Wars hou. Ieder zijn mening haha.

 3.   
  someone else's avatar

  Heb t hier alleen over de starfighter assault. De normale modes zijn ook niet heel speciaal goed naar mijn mening idd, niet ruk maar oke

 4.   
  Nlsaint's avatar

  pay to win bull shit als ik een bèta start en gelijk al paketten kan kopen om veel meer voordeel the hebben ben ik er al klaar mee. betaal 70 euro om de game te spelen straks en dan verlies je alles van mensen die er meer geld in stoppen. als ik een pay to win game wil spelen pak ik mijn tel wel. hij word vanzelf gratis via ea acces.