PvP-modus Ghost War verschijnt morgen voor Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands is voornamelijk bedoeld als multiplayer-game, dus is dit waar de post-launch content voornamelijk op is gericht. Morgen verschijnt er dan ook een nieuwe PvP-modus voor het spel, genaamd Ghost War. In deze modus nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op in een Deathmatch-format. Tactiek en strategie zijn belangrijk om de overwinning te behalen in deze modus. Ghost War wordt uitgerold middels een gratis update.

Ook maakt Ubisoft bekend dat de game dit weekend gratis speelbaar is, zodat zowel nieuwe spelers als de oude garde de nieuwe spelmodus kunnen uitproberen. Voor de Xbox One en PlayStation 4 gaat de proefperiode in op 12 oktober om 09:00 uur. Pc-gamers moeten iets langer wachten voor ze met de gratis demo van Ghost Recon: Wildlands aan de slag kunnen, want op dit platform is deze vanaf 12 oktober om 19:00 uur beschikbaar. De proefperiode loopt tot 15 oktober, maar exacte tijdstippen zijn nog niet bekendgemaakt.

Voor de Xbox One- en PlayStation 4-versie moet je in het bezit zijn van een abonnement op respectievelijk Xbox Live Gold of PlayStation Plus. Tijdens de probeerperiode is Ghost Recon: Wildlands voor de helft van de normale prijs te koop. Als je besluit om het spel inderdaad te kopen, blijft al je voortgang van tijdens de demo gewoon bewaard.

Check hieronder de trailer voor de nieuwe Ghost War-modus.

  1.   
    Batman360x's avatar

    Trouwens gratis spelen komend weekend! 😀