Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Tom en Peter praten over de Arcade Mode van Battlefront 2 | Gameplay Commentaar

Naast vers commentaar op de Arcade Mode gameplay nam onze Peter ook beelden van Star Wars: Battlefront 2’s nieuwe Strike Mode mee uit Zweden. Zie en hoor alhier hoe deze nieuwe multiplayer modus te werk gaat en hoe dat onze eindbaas (bijgestaan door de bedrijfsherbalist) beïnvloedt.

Geniet vooral van dit losbandige gameplay commentaar, maar vergeet niet: voor méér mening over en gameplay van Battlefront 2, zit je bij GamersNET op de juiste plek…

 1.   
  Puddingboom's avatar

  Hij laad niet 🙁

 2.   
  Tom's avatar

  Kan liggen aan de browser waar je op kijkt. Bepaalde video-bestanden worden soms nog als Flash geïnterpreteerd, waardoor dat soort elementen misschien geblokkeerd kunnen worden. Heel apart verhaal, maar vaak is het met een paar drukken op de (AdBlock?) knop te verhelpen.

 3.   
  Puddingboom's avatar

  Tom schreef, "Kan liggen aan de browser waar je op kijkt. Bepaalde video-bestanden worden soms nog als Flash geïnterpreteerd, waardoor dat soort elementen misschien geblokkeerd kunnen worden. Heel apart verhaal, maar vaak is het met een paar drukken op de (AdBlock?) knop te verhelpen."

  hohoho, merry chr… ik heb adblock al tijden uitstaan op GN meneer Tom. Ik blijf de video blamen. > flash voor chrome stond op ask first. Wat moet ik toch ook weer zonder je 8)

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  Kon je het weer niet laten op het einde Tom? 😛
  Beta ziet er trouwens wel erg tof uit. Nu al zin in de streams van jullie.. kan de beta helaas zelf niet spelen 🙁

 5.   
  Tom's avatar

  Kom tot mij, broeder.