Star Wars: Battlefront 2 een van de grootste beta’s van EA; heeft geen pre-load functie

Morgen start de beta van Star Wars: Battlefront 2 voor mensen die de game in de pre-order hebben staan, maar het spel van DICE en Electronic Arts is niet te pre-loaden. Het is niet vreemd dat de beta een grote download kent, maar de pre-load functie en de daadwerkelijke start van de beta beginnen tegelijk.

Volgens EA is de beta van Star Wars: Battlefront 2 een van de grootste beta’s die de uitgever tot op heden aanbiedt, daarom is het vreemd dat we de testversie niet vast kunnen downloaden. Kevin Johnson, de EA UK community coordinator, bevestigt dat de functie niet beschikbaar is.

Morgen om 10:00 uur start de beta voor pre-orderaars, op vrijdag wordt de beta voor iedereen opengesteld. Star Wars: Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Wat slecht dat ze dat niet doen. En dan straks weer een gedoe omdat iedereen het tegelijk gaat downloaden…

 2.   
  bartofzo's avatar

  Hoelang duurt de beta?

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Morgen moet ik toch de hele dag werken, en als ik om 11uu pauze heb gebruik ik wel de PlayStation app om de game naar mijn PS4 te downloaden. En dan kan ik meteen beginnen als ik thuis ben om 8uur.

  Hopen dat de download snelheid een beetje te doen is, het is om te janken hoe traag de psn (network) store wel niet is tegenwoordig.