‘Project Scorpio’ leeft voort in Limited Edition Xbox One X; nu te pre-orderen

Hoewel we deze E3 leerde dat de tijdelijk ‘Project Scorpio’ naam vervangen moest worden door simpelweg ‘Xbox One X‘, brengt Microsoft de stoere titel toch weer terug. Geïnteresseerde gamers kunnen immers nu een gelimiteerde uitgave van de Project Scorpio-editie van de Xbox One X pre-orderen. Hetzelfde beest in prestaties, maar dan met die vertrouwde werknaam.


Op de voorzijde van deze unieke editie prijkt dan ook het oude logo van Project Scorpio, die overigens ook op de matzwarte controller terug te vinden is. Daarnaast is er een speciaal geprinte voorzijde aanwezig, alsmede een unieke verticale houder voor de gehele console. De ‘vertical stand’ is naar verluidt exclusief voor de Project Scorpio Edition, en zal niet los te verkrijgen zijn voor gamers die kiezen voor de ‘reguliere’ Xbox One X.

De Xbox One X is volgens Microsoft zeker 40% krachtiger dan welke andere game-console op de markt nu. ’s Werelds meest krachtige console moet 7 november wereldwijd in verkoop treden. Gelijktijdig met die release zal ook de Project Scorpio Edition van de Xbox One X lanceren, die slechts in een beperkte, genummerde oplage geproduceerd zal worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren