Rainbow Six Siege krijgt op 29 augustus nieuwe grote update: Operation Blood Orchid

De afgelopen drie maanden heeft Ubisoft zich beziggehouden met het oplossen van de problemen die Rainbow Six Siege al lange tijd plaagden, waardoor er niet bijster veel nieuwe content uit is gekomen. Daar komt aan het einde van deze maand verandering in, want op 29 augustus verschijnt Operation Blood Orchid.

De nieuwe update is (in principe) gratis voor alle spelers en brengt een nieuwe map met zich mee, die gebaseerd is op Hongkong. Ook worden er drie nieuwe Operators toegevoegd. Twee daarvan komen uit Hongkong en de derde uit Polen.

Bezitters van de Season Pass voor Rainbow Six Siege krijgen vanaf 29 augustus toegang tot de nieuwe Operators. Heb je die niet gekocht, dan kun je er vanaf 5 september mee aan de slag. Veel informatie hebben we verder nog niet gekregen, maar Ubisoft belooft groot uit te pakken op de aankomende Gamescom. Op deze beurs kunnen we onder meer een demo van de nieuwe map verwachten.

Operation Blood Orchid verschijnt op 29 augustus voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Het idee van een map in een pretpark is erg tof en ben ook erg benieuwd naar de nieuwe operator. Toch wel spijtig dat de game momenteel nog steeds veel bugs bevat.

  2.   
    XLGAMER's avatar

    en waarom 2de jaar season pas das toch niet de norm voor games meestal toch een jaar