Tweede uitbreiding Guild Wars 2 wordt morgen onthuld

Op 23 oktober 2015 verscheen de eerste uitbreiding voor Guild Wars 2, genaamd Heart of Thorns. Veel fans zitten inmiddels wel te wachten op een tweede expansion en gelukkig hoeven zij niet lang meer te wachten: morgen wordt er een nieuwe uitbreiding onthuld voor de populaire MMORPG.

Veel informatie is er nog niet bekend over de nieuwe content, maar het gerucht gaat dat we teruggaan naar de Crystal Desert uit Nightfall, een uitbreiding van de eerste Guild Wars. Ook geeft ontwikkelaar ArenaNet promotiemateriaal vrij voor de onthulling, die sterk doet denken aan de Crystal Desert:


Als we af kunnen gaan op Heart of Thorns, zal de nieuwe uitbreiding flink wat content toevoegen. De level cap werd niet verhoogd, maar wel werd Guild Wars 2 verrijkt met onder andere een nieuwe klasse, de eerste raid en vier nieuwe open-wereld-maps. Wel kostte deze uitbreiding bij de release 44,99 euro, hoewel deze prijs inmiddels is gezakt naar 29,99 euro.

De onthulling van de nieuwe expansion voor Guild Wars 2 wordt morgen vanaf 18:00 uur live gestreamd op Twitch, YouTube en Facebook.

 1.   
  gunnarwish's avatar

  Laatste chapter van Living Story was heel slecht. Ik hoop dat de Expansion dat goed zal maken. Ik kijk er al vast naar uit. Het blijft een underrated top game.

 2.   
  Bacotje's avatar

  Is de endgame leuker als bijvoorbeeld world of warcraft of ESO?

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Bacotje schreef, "Is de endgame leuker als bijvoorbeeld world of warcraft of ESO?"

  Het heeft wel iets leuks, maar bij de laatste expansion had ik al gauw het gevoel van: Been there, done that. Een zeer leuk nieuw gebied.. maar na 50 uur ben je er helemaal klaar mee en heb je alles wel weer gedaan.

 4.   
  Papachico's avatar

  Bacotje schreef, "Is de endgame leuker als bijvoorbeeld world of warcraft of ESO?"

  Persoonlijk vond ik het allemaal geen reet aan als ik het vergelijk met WoW maar das is miss smaak. Niet dat WoW super is. Gaat ook enkel bergafwaarts.