De Sims 4 komt in november naar PlayStation 4 en Xbox One

Het is alweer zo’n drie jaar geleden dat De Sims 4 verscheen voor de pc. Hoewel er sindsdien, uiteraard, talloze uitbreidingen voor De Sims 4 zijn verschenen, lijkt een nieuw deel in de franchise vooralsnog niet aan de orde. Toch heeft EA nu een nieuwe De Sims-aankondiging gedaan.

De Sims 4 komt namelijk naar de consoles! Vanaf 17 november zal De Sims 4 beschikbaar zijn op de PlayStation 4 en Xbox One. De consoleversie van De Sims 4 beschikt over de content updates die sinds de release van de pc-versie voor De Sims 4 zijn verschenen. De komst van de diverse uitbreidingen die al voor De Sims 4 zijn verschenen, lijkt vooralsnog echter niet aan de orde.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik heb zo’n idee dat de besturing in de console versie helemaal niet fijn werkt! Maar we gaan het Zien, toch heb ik liever de pc versie!

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Voorgaande Sims games zijn op console altijd redelijk kut geweest tov de pc versie, benieuwd of het deze keer wat beter wordt.

 3.   
  mmx's avatar

  Ik vind da the Sims gewoon op de PC moeten ,ik twijfel ook aan de besturing bij de console versie .

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Console besturing was nooit echt fijn op de vorige consoles, ook was je erg beperkt met bouwen hoeveel je neer kon zetten.

 5.   
  RikZonderC's avatar

  Ik ben benieuwd, ik heb altijd heel erg kunnen genieten van de ‘verhaalmodus’ van de Sims 2 op mijn PS2. En local co-op spelen met de Sims is ook heel tof!