Wie wint het (nog intacte) Cooler Master toetsenbord en muis? | Prijsvraagwinnaar

Je hebt het kunnen zien; in samenwerking met Cooler Master gaf GamersNET op ludieke wijze een setje randapparatuur weg! Aan de hand van onze ultieme toetsenbordtest ondervonden wij hoe stevig het spul van Cooler Master is, waarbij je als kijker kans kon maken op een setje voor jezelf. En nu is het dan toch de hoogste tijd om een winnaar uit de doeken te doen.

De Cooler Master Masterkeys Lite L ging langer mee dan wij verwachtten, maar we hopen uiteraard dat de eerlijke winnaar zijn technologische combo een beetje intact probeert te houden. Onze winnaar is immers triomfantelijk over honderden andere inzendingen, dus houd de eer aan jezelf en houd dat toetsenbord langer heel dan wij deden.

Nog één keer nagenieten van waarschijnlijk het meest bizarre stukje video van GamersNET ooit? Onderstaande video en de destructie die daaruit voortkwam, zal ons ongetwijfeld nog lang bijblijven:

Meer weten over de toetsenbord-muis combo in kwestie? We behandelde het setje niet alleen in GamersNET Gear, maar voorzagen het ook van een uitgebreide, geschreven recensie.

Tussen de honderden inzendingen kan er helaas maar één de gelukkige zijn om onze laatst overgebleven Cooler Master Masterkeys Lite L over te nemen.

Het betreft een enkeling die ertussenuit sprong met een inzending; hopelijk iemand die voortaan voorzichtig tikt, klikt en gamet. En die gelukkige persoon is niemand minder dan…


matdriks

Matthijs, van harte gefeliciteerd met je prijs! Het toetsenbord en muis komen zo snel mogelijk jouw kant op!

Aan eenieder die niet gewonnen heeft: niet getreurd! Onze Final Fantasy XII Prijsvraag loopt nog (heel) eventjes! Binnenkort vallen er zeer binnenkort ook mooie Splatoon 2 prijzen te winnen, maar daarover later meer…

 1.   
  iDraxo's avatar

  congrats!

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  gefelicitaard mazzelpik 😀 hahaa 😉

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Oh de prijsvraag ging om het niet kapotte toetsenbord? Die hoefde ik toch niet, mijn eigen werkt ook nog prima.

  Gefeliciteerd matdriks

 4.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 5.   
  sayoki's avatar

  Ik doe mee met deze giveaway.
  Hier heb ik zeker wat aan, mijn huidige toetsenbord en muis zijn zo versleten geraakt dat ik steeds harder moet drukken om hetzelfde resultaat te bereiken.