EA komt met gameplay en verrassingen naar Gamescom 2017

Electronic Arts heeft informatie vrijgegeven over haar verschijning op Gamescom, de beurs dis volgende maand in Keulen plaatsvindt. Zo kunnen we maandag 21 augustus naar een liveshow kijken waarin ze, naast nieuwe gameplay en live wedstrijden, een paar extra verrassingen laten zien.

Ook kunnen bezoekers bij een van de 400 gamestations demo’s spelen van onder andere Star Wars Battlefront 2, Need for Speed Payback, EA SPORTS FIFA 18 en Battlefield 1: In the Name of the Tsar. Daarnaast kun je ook aan de slag met een aantal mobiele games, zoals Star Wars: Galaxy of Heroes en FIFA Mobile.

Ook heeft EA laten weten voor live entertainment te zullen zorgen door middel van gameplay, interviews met producers, competities, muziekoptredens en content-makers.

Benieuwd naar wat EA ons allemaal tijdens Gamescom te vertellen heeft? Bereid je alvast voor door het nieuws van de E3 te checken!

  1.   
    Downzilla's avatar

    Het hoogtepunt van gamescom is toch het age of empires 2 toernooi met een hoofdprijs van 6000 euro, maarja leuk dat EA er ook is op de achtergrond.

  2.   
    JustB's avatar

    Ben wel benieuwd naar de nieuwe FIFA 18 info! 😀