Open beta Star Wars: Battlefront 2 is begin oktober beschikbaar

Het was al even bekend dat Star Wars: Battlefront 2 een beta krijgt en nu heeft uitgever Electronic Arts iets meer details over deze proefversie vrijgegeven. In deze multiplayer beta kan je aan de slag in de straten van Theed op de planeet Naboo in de spelmodus Galactic Assault. Hier speel je met ofwel de clone troopers van de Republiek of de battle droids van de Separisten. Daarnaast kan je ook aan de slag met de Starfighter Assault-modus, een spelmodus waarover we tijdens de Gamescom in augustus meer details zullen krijgen.

De open beta van Star Wars: Battlefront 2 is beschikbaar vanaf 6 oktober en duurt tot en met 9 oktober. Voor eenieder die Battlefront 2 heeft gepre-orderd, is er wat extra speeltijd beschikbaar. Dan kan je namelijk al vanaf 4 oktober aan de slag met de beta. De multiplayer beta van Star Wars: Battlefront zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Star Wars: Battlefront 2 ligt vanaf 17 november 2017 in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Can’t Wait

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Gaaf!!

 3.   
  Nitrix31's avatar

  Laat de teleurstelling maar komen. Pfoe wat was die closed alpha saai.. Alsof ze helemaal geen moeite meer doen om leuke spellen uit te brengen.