Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat was jouw ‘Game of the Show’ van E3 2017? | Goeie Frag

De E3 2017 zit er inmiddels op en de (video)previews blijven de komende dagen nog even komen, maar het is nu wel de hoogste tijd om onze ‘Games of the Show’ uit te roepen.

Welke nieuwe titels wisten ons het meest op te warmen, en waarom? De redactie bespreekt het allemaal in de terugkeer van Goeie Frag!

  1.   
    tranceguy's avatar

    Voormij is dat niet 1 game… Voornamelijk God Of War, Anthem en Detroit Bcome Human kijk ik naar uit.

    Die er zeker ook gaan in komen zijn Horizon: The Frozen Willd, Far Cry 5, The Crew 2, Project Cars 2, Uncharted: The Lost Legacy, Bubsy: The Woolies Strike Back, The Evil Within 2, de nieuwe AC, Wolfenstein 2 en GT Sport!

  2.   
    mmx's avatar

    Voor mij de beste game hmmmmm starwars BF II wolfenstein 2 CoD WW II en nog meer ..Alleen vond ik dat Sony dit jaar slecht uitpakte maar mischien op de gamescon meer toch ?

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Ik kijk wel uit naar Red Dead Redemption 2… Oh wacht FeelsBadMan

    Ik vind dat er een hoop goeie shit is aangekondigd en heb niet echt een favo. Ik kijk uit naar Ashen, Far cry 5, Spiderman, AC, Mario games ( ookal heb ik nog geen switch ) en nog een x aantal games… 🙄

  4.   
    mmx's avatar

    Ik vergat eigenlijk even die Switch games net als Thijs heb ik er nog niet een gekocht maar voor de Mario games zou het kunnen dat ik zomaar er toch een koop .Mario vind ik echt super en vooral Mario kart .

  5.   
    JesseTheunZzz's avatar

    @gamersnet, hoe zijn jullie in de gaming industrie terecht gekomen? #goeiefrag. Greets Jesse

  6.   
    Jacco_Pro's avatar

    Wolfenstein 2 wordt zo vet! 😀

  7.   
    NietNickMeneer's avatar

    Voor mij is het denk ik toch far cry 5

  8.   
    MikeGevers's avatar

    Ik kan echt niet kiezen tussen God of War en Super Mario Odyssey. Kratos met bijl en schild is natuurlijk fantastisch, aangezien ik letterlijk altijd voor deze combo ga wanneer die in games geboden wordt. De toevoeging van een vrije camera is ook zeker geen slechte toevoeging. Aan de andere kant, Cappy besturen is ook wel heel vet. Ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken in de coöp, want volgens mij heeft die ook nog best potentie.

    Als ik écht een keuze moet maken, ga ik voor Super Mario Odyssey: die heeft een releasedatum, ik gun het Nintendo en Daniël had God of War al gekozen 😛