Spidey werkt samen met Wilson Fisk in Spider-Man; Miles Morales ook aanwezig

Het voor PlayStation 4 exclusieve Spider-Man van Insomniac laat het niet enkel bij de spinnenjongen als het aankomt op Marvel-gezichten. In de game zal je ook samenwerken met bijvoorbeeld Wilson Fisk, de illustere zakenman die we bijvoorbeeld ook zagen in Netflix’ Daredevil serie.

De op de Sony Showcase onthulde gameplay-beelden tonen dat Spider-Man het opneemt tegen een groep die zich de ‘Demons’ noemt. Wilson Fisk, die zich volgens Marvel lore in de gevangenis begeeft, helpt Spider-Man daarbij aan informatie. Uiteraard niet voordat Spidey het een en ander doet voor Fisk, wat in dit geval het redden van zijn henchmen is.

Ook Mr. Lee, die in totaal in zestien Marvel-stripboeken verscheen, is van de partij. Deze lijkt in de gameplay te beschikken over een aantal aparte superkrachten, maar zijn rol als goederik of slechterik blijft nog even in het ongewisse.

Daarnaast liet ook Miles Morales van zich horen. In een korte toegift na de persconferentie van Sony zien we Morales nog even een heldenactie van Spider-Man filmen met zijn telefoon. Over hem is wederom weinig bekend over zijn specifieke rol, al wordt Morales vaak ingezet als ‘alternatieve’ versie van Spider-Man, soms ook binnen dezelfde tijdlijn.

Spider-Man moet ergens in 2018 verschijnen, uiteraard exclusief voor PlayStation 4.

 1.   
  jelte23's avatar

  (null)

 2.   
  Tom's avatar

  Miles zou nog vrij interessant kunnen worden. Sowieso plekje binnen het narratief, maar hoop dan ook dat hij als alternatieve Spidey terugkomt. Leent zich uiteraard altijd nog goed als DLC.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Die beelden die nu te zien zijn van die spiderman game zien er wel veelbelovend uit.> Donders mooi beeld joh
  Iets wat ik toch een beetje in de gaten ga houden..

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  De game ziet er inderdaad toch wel erg tof uit. Die Batman Arkham-achtige gameplay leent zich ook uitstekend voor een superheld als Spider-Man, dus ben blij dat ze op die toer gegaan zijn. 🙂