Xbox One X krijgt een prijskaartje van 499 dollar

Hoewel de persconferentie van Microsoft werd gestart met de onthulling van de Xbox One X, bleef het nog even stil rondom de prijs. Vlak voor de afsluiting van de show werd het prijskaartje dan toch onthuld en dit blijkt in lijn te zijn met de eerdere gelekte informatie. De Xbox One X krijgt namelijk een prijskaartje mee van 499 dollar.

Wat de prijs in euro’s zal zijn, is momenteel nog niet bekend. Een bedrag van 499 euro voor de Xbox One X lijkt voor de hand te liggen.

De Xbox One X ligt vanaf 7 november in de winkels.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Had wel zoiets gedacht… Normaal gezien wordt dat voor hier dus 500 euro….

 2.   
  Thijs.'s avatar

  500 is best wel veel. De console is misschien wel krachtig maar ik heb nog niet veel exclusieve titels gezien voor de Xbox die je zouden overtuigen om een Xbox x over een ps4 pro te kopen

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ik vind het ook aan de dure kant, al helemaal omdat de andere consoles dusdanig in prijs zijn verlaagd waardoor je je afvraagt of zo een groot verschil het waard is. ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Neolite's avatar

  Voor iedereen die deze console te duur vindt, je hebt nog steeds een Xbox One S waar je alles op kunt spelen voor โ‚ฌ250. We moeten niet blind zijn voor het gegeven dat de Xbox One en PlayStation 4 eigenlijk al te zwak waren bij de launch om de prijs te drukken. Hardware in zijn geheel is namelijk duurder geworden de laatste jaren, doordat het produceren steeds prijziger is geworden.

  Kijkend naar de specificaties is dit een schitterende prijs voor wat je krijgt. Probeer dit maar eens te behalen met een computer en je bent gewoon veel meer geld kwijt. Eindelijk weer eens een console die het kan opnemen tegen de grafische kracht van de computer. Wil je het allerbeste in consoleland? Dan hangt daar ook een prijskaartje aan. Eentje die zeer redelijk te noemen is.

 5.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Nu alleen kijken of ze third party developers zover krijgen om ook het er beter te laten draaien op de onex, Ik ben zeer benieuwd hoe destiny 2 erop gaat draaien. als die daar ook op 30fps blijft hangen vrees ik dat de extra hardware weinig gaat uitmaken. Nu zullen hun first party games hier zeker van gebruik maken maar dat zijn er niet veel.

 6.   
  mattioza's avatar

  Was zeker de verwachte prijs, en hij zal het zeker ook waard zijn. Maar zoals Bears ook al zegt, de vraag is hoeveel keer je de kracht er gaat kunnen uithalen. Zal afwachten worden.

 7.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik was eerlijk gezegd teleurgesteld. Ik ben zelf een PlayStation man, maar had eigenlijk gedacht dat ze de PS4 Pro zouden overtreffen. Ik had gedacht dat ze met een echte 4K Xbox zouden komen, echter is deze native, net als de Pro.

 8.   
  Jigneo's avatar

  NoobAssPlayer schreef, "Ik was eerlijk gezegd teleurgesteld. Ik ben zelf een PlayStation man, maar had eigenlijk gedacht dat ze de PS4 Pro zouden overtreffen. Ik had gedacht dat ze met een echte 4K Xbox zouden komen, echter is deze native, net als de Pro. "

  ik zou eerst afwachten PS4Pro heeft in het begin veel problemen gehad..

  dus afwachten wat de X bij launch doet, ik heb er in ieder geval vertrouwen in!

  voor de rest is het ieder zijn eigen mening en respecteer elkaars mening in plaats van te gaan afkraken..

 9.   
  Neolite's avatar

  De ps4pro is niet 4k native maar geupscaled. 4k 60fps is toch echt voorbehouden aan de Xbox One X.

 10.   
  marie123's avatar

  Toch fijn dat ik een stagevergoeding krijg bij https://www.edubookers.com/ , dan kan ik na mijn stage meteen deze nieuwe halen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ [url]