‘Xbox Scorpio kost 499 dollar’

Nadat EA gisteravond het officieuze startschot gaf voor de E3 is het vanavond de beurt aan Microsoft. In de persconferentie van Microsoft zal er niet alleen aandacht zijn voor games, maar natuurlijk ook voor de Xbox Scorpio, het nieuwe paradepaardje van Microsoft. Het lijkt erop dat je echter een flink bedrag neer zal moeten leggen voor deze geüpgradede Xbox One.

Volgens de Canadese gamejournalist Geoff Keighley, host van YouTube Live at E3, zal de Xbox Scorpio namelijk maar liefst 499 dollar gaan kosten. Dit laat hij weten via Twitter. Daarmee is de Xbox Scorpio 100 dollar duurder dan de PlayStation 4 Pro, waar het de strijd mee moet aangaan. De Scorpio is echter wel krachtiger. De reguliere Xbox One S is momenteel vanaf 249,99 euro beschikbaar.

Of de Xbox Scorpio daadwerkelijk 499 dollar zal kosten, dat wordt vanavond ongetwijfeld duidelijk in de persconferentie van Microsoft. Deze show kun je uiteraard live op GamersNET volgen!

 1.   
  G-6's avatar

  Ik ben niet echt verrast door de prijs.

  Moet zeggen dat ik er al van uitging/verwacht had dat de Xbox Scorpio rond de 499 zal gaan kosten mocht dit de daadwerkelijke prijs (blijken) zijn.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik zie de scorpio toch niet als concurrent voor de PS4pro. In mijn ogen is de scorpio toch een vernieuwende console van microsoft toch…

  verwacht dat playstation met een jaar of 2 wel weer met wat nieuws gaat komen…

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Hoewel de Xbox Scorpio beduidend krachtiger zal zijn dan de Xbox One, is het niet een geheel nieuwe console (zoals de stap van de Xbox 360 naar Xbox One). De Scorpio is dan ook gewoon te vergelijken met de PS4 Pro. Zo zullen er ook geen exclusieve games voor de Scorpio verschijnen, maar kan je alle games ook gewoon op je Xbox One spelen. 😉

 4.   
  King of Heroes's avatar

  Pas.

 5.   
  Mike2165's avatar

  de ps4 pro is ook een upgrade van ps4 dus geen nieuwe console dat is de xbox one x ook niet het zijn alle bij upgrades