Is The Emperor terug in Star Wars: Battlefront 2?

Star Wars: Battlefront 2 krijgt drie keer zoveel content als het eerste deel. De game bevat planeten, personages en voertuigen uit alle drie de tijdperken. Ook heeft John Boyega, de acteur die Finn speelt in de laatste Star Wars-film, aangekondigd dat ook de planeet Crait in de game te vinden is. Deze planeet zal voor het eerst verschijnen in Star Wars: The Last Jedi.

Het verhaal van Star Wars: Battlefront 2 is er om de kloof te dichten tussen Return of the Jedi en The Force Awakens, de delen 6 en 7. In deze verhaalmodus ga je aan de slag met een vrouwelijke aanhanger van het Galactische Keizerrijk. Wat opvallend is, is dat we in de trailer een korte blik konden werpen op een cutscene waarin een hologram van The Emperor te zien is.

Ook kent de game meer speelmogelijkheden. Zo is het mogelijk om, naast de multiplayer en singleplayer, in split screen co-op te spelen. Je kunt spelen in verschillende klassen die elk aansluiten bij een bepaalde manier van spelen.

Daarnaast is het customization-syteem flink uitgebreid. Zo kent elk klassensysteem haar eigen abilities en customization. Tijdens het spelen is het mogelijk om Battlepoints te verzamelen. Als je genoeg Battlepoints verzamelt, kun je deze tijdens een game inruilen voor een hero of een voertuig.

Star Wars: Battlefront 2 verschijnt 17 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De game krijgt geen Season Pass. Wie een pre-order van de game aanschaft, krijgt toegang tot de multiplayer beta.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  The Emperor is inderdaad terug….. sort of. 😆

  Ik neem aan dat je de Star Wars in Cannon strips niet leest Rik Schoonhoven?
  Anders is dit mischien een zeer intresante video voor wat meer background info. 😉

  Natuurlijk spoilers of course.