De uitslag van de Cooler Master tech-enquête! | Prijsvraagwinnaar

We mochten het niet verklappen, maar de naamloze enquête over tech die we enkele weken geleden doorplaatsten, kwam van onze vrienden van Cooler Master! De oplettende respondent had het zelf uit kunnen vogelen, en dus ook aan kunnen nemen dat het Cooler Master-producten waren die daarbij te winnen vielen. Bij dezen maken we dan ook graag bekend welke invullers een mooi prijsje thuisgestuurd krijgen en wát ze precies gewonnen hebben…

Door drie minuten de tijd te nemen om je mening te geven over (rand)apparatuur voor gamers, kon je namelijk via de vragenlijst kans maken op driemaal het Cooler Master Masterkeys Lite L Combo RGB-pakket ter waarde van 59,99 euro. Deze bundel aan game gear bevat een erg fraai ‘mem-chanisch’ toetsenbord en een handig muisje, beide voorzien van volledige RGB-verlichting. Een gemakkelijke manier om je pc set-up te beginnen of om deze juist snel in een nieuwe huisstijl om te toveren.

De Cooler Master-bundel werd op GamersNET al eerder van een uitgebreide review voorzien, alsmede een behandeling in het wekelijkse GamersNET Gear. Voor het gemak is deze hieronder ook terug te kijken:

Van de honderden respondenten die hun mening gaven, werden uiteindelijk drie willekeurige winnaars geloot, die stuk voor stuk de ze mooie muis-en-toetsenbord combo in ontvangst mogen nemen. Onderstaande GamersNET-bezoekers (en één onbekende voor ons) zijn daarbij in de prijzen gevallen:


Broodbeleg


DB_Ries


Gijs Buijze
(geen account)

Gelukkige respondenten, van harte gefeliciteerd! Vanuit Cooler Master kunnen jullie rekenen op een mailtje om te regelen dat de Cooler Master Masterkeys Lite L pakketten netjes op de deurmat komen te liggen.

Aan alle kanshebbers die bij deze actie helaas hebben misgegrepen, niet getreurd! De E3 2017 staat voor de deur en dat betekent onder meer dat we ook tal van souvenirs uit Los Angeles weg kunnen geven, naast natuurlijk al het intensieve verslag van de beurs zelf. Houd onze sociale media in de gaten voor updates en meer acties.

 1.   
  iDraxo's avatar

  congrats

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  gefeliciteerd aan alle 3 de winnende partijen 😀

  😆

 3.   
  NietNickMeneer's avatar

  Gefeliciteerd peeps

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Gefeliciteerd!

 5.   
  Ryan2000's avatar

  Gefeliciteerd!!

 6.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 7.   
  GrijzeVos's avatar

  Gewonnen zonder account, petje af hoor.

 8.   
  Pim Huberts's avatar

  Congrats

 9.   
  PaNNa's avatar

  Gefeliciteerd allen

 10.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd winnaars, veel plezier met de prijzen 8)

 11.   
  Tom's avatar

  GrijzeVos schreef, "Gewonnen zonder account, petje af hoor."

  De loting ging via Cooler Master zelf, en gezien iedereen (ongeacht account) mee kon doen met de vragenlijst, was dat dus ook mogelijk. De enquête is immers ook gedeeld via onze social media-kanalen.

 12.   
  Jerry97's avatar

  Gefeliciteerd!

 13.   
  bartofzo's avatar

  Congrats!

 14.   
  Batman360x's avatar

  Oei niet gewonnen … m’n enquête te negatief ingevuld zeker 😆 (Grapje) Gefeliciteerd winnaars! 😀

 15.   
  S3MM3R's avatar

  Gefeliciteerd allemaal!

 16.   
  Mandamo's avatar

  Yeah boii, mah mayne Broodje. Gefeliciflapstaart!

 17.   
  Thomsnov's avatar

  Gefeliciteerd jongens/ eventueel ik denk het niet hoor meiden

 18.   
  Leukste's avatar

  Gefeliciteerd!