Tweede uitbreiding Ghost Recon Wildlands verschijnt op 30 mei

De tweede grote uitbreiding voor Ghost Recon Wildlands zal al heel snel verschijnen. Ubisoft heeft zojuist naar buiten gebracht dat de season pass-release op 30 mei aanstaande zal zijn, voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De rest mag aan de slag vanaf 6 juni en zij betalen €14,99.


In Fallen Ghosts ga je verder na het verhaal uit de game. Bolivia staat op het punt te verzanden in een burgeroorlog en jij dient de orde te herstellen. Echter, je wordt opgejaagd door een nieuwe eenheid: Los Extranjeros, betaande uit veteranen, huurlingen en criminelen. Als jij met je ghosts de laatste Amerikanen uit het land wilt smokkelen, wordt je helikopter neergehaald en dien je te overleven tegen deze nieuwe troepenmacht, die ook nieuwe klassen met zich meebrengen:

– Armored: Uitgerust met grote kogelvrije platen, zijn ze vooral dreigend op korte afstand.

– Elite Sniper: Met hun speciale bewegingsdetector missen deze snipers geen enkel doelwit op lange afstand.

– Jammer: Dankzij een storingsantenne in hun rugzak, kunnen ze drones neutraliseren en elektrische apparatuur verstoren.

– Covert Ops: Met een prototype dat hen bijna geheel onzichtbaar maakt en een krachtige kruisboog, geven ze een nieuwe betekenis aan het woord ‘Ghost’.

Je krijgt 15 nieuwe missies voorgeschoteld waarin je 4 nieuwe bazen moet uitschakelen in drie regio’s. De levelcap wordt daarnaast verhoogd van 30 naar 35, met negen nieuwe vaardigheden. Ook zijn er zes nieuwe wapens toegevoegd, exclusief voor de DLC.

[SCREENSHOTS]
Wij waren niet heel erg te spreken over de eerste uitbreiding, Narco Road, maar natuurlijk hopen we altijd op verbetering!

 1.   
  Moodey's avatar

  weer precies dezelfde district indeling manier.. man man man

 2.   
  Neolite's avatar

  Waar The Division nog leuk was om te doen ben ik bij het spelen van de beta van deze game direct afgehaakt. Het zal best zijn liefhebbers hebben maar wat mij betreft is dit een gedrocht die aan alle kanten niet af is.

 3.   
  HenTactical's avatar

  ben het gedeeltelijk met je eens neolite, ik vind het schandalig dat nu al de 2e dlc er aan komt maar een fatsoenlijke update laat leuk op zich wachten.