Treyarch plant livestream in voor Black Ops 3 Zombie Chronicles

Op 16 mei verschijnt Zombie Chronicles voor Call of Duty: Black Ops 3, allereerst exclusief voor PlayStation 4. Om iets meer duidelijkheid te verschaffen over wat deze extra content voor impact heeft, heeft ontwikkelstudio Treyarch een officiële YouTube-livestream aangekondigd.

Aanstaande maandag 8 mei, vanaf 20:00 ’s avonds, zal Treyarch live meer bekendmaken over Zombie Chronicles. We weten al dat deze bundel voor Black Ops 3 in totaal acht geremasterde Zombie-maps bevat uit eerdere Black Ops-titels, maar co-studiohoofd Jason Blundell zal tijdens de uitzending meer informatie verschaffen over het hoe en wat. Blundell staat dan ook niet voor niets bekend als dé grote man achter de Zombie Mode binnen de Call of Duty-franchise.


Zombie Chronicles zal bestaan uit geretoucheerde versies van respectievelijk Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa, Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la, Moon, en Origins. Uiteraard kunnen liefhebbers van de ondode modus weer rekenen op tal van verborgen Easter Eggs, die inmiddels een eigen stempel op de franchise gedrukt hebben.

Een goed jaar geleden spraken wij van GamersNET al met Jason Blundell over ‘zijn kind’, de Zombie Mode van Black Ops. Niet alleen vroegen hem naar de passie van het team voor de bejubelde spin-off van de franchise, maar ook naar het proces van het bedenken van Easter Eggs en andere geinige aspecten aan de coöperatieve spelmodus. Daarover lees (en hoor) je alles in ons gesprek met Jason Blundell.

 1.   
  Henkiecola's avatar

  Super vet dat nacht der untoten erbij zit, had buried er ook graag tussen zien zitten

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wel, de grote reden waarom de maps Call of The Dead, Buried of mijn fav, Mob of The Dead er niet tussen zit is omdat de maps niet uit het orginele team (Takeo, Dempsy, Dr.Righthoven, Nikolai) bestaat.

  Wat nu best wel logisch is vind ik aan gezien de titel Chronicles heet.
  Ook denken vele dat de map pack 20 dollar/euro gaat kosten. En nee, het word niet gratis voor season pass gebruikers. 😉

 3.   
  NietNickMeneer's avatar

  Ik ben best hyped voor de DLC, ik hoop dat hij gratis is voor season pass houders. Anders word het twijfelen xD of DLC 5 of resub op twitch bij jullie.