Call of Duty: Black Ops 4 is het nieuwste deel van de franchise

Het gebeurd al enkele jaren, de nieuwste Call of Duty wordt maanden voor de E3 uitgelekt. Dit jaar zou de nieuwste Call of Duty gemaakt worden door Treyarch en ook zij ontkomen niet aan dit fenomeen. Er zijn namelijk diverse foto’s gelekt uit de database van GameStop, waarop verschillende keycords en t-shirts onder de naam ‘Call of Duty Black Ops 4’ te zien zijn.

Opvallend genoeg blijft het niet bij die ene lek. NBA, de grootste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten, toont door middel van de onderstaande tweet het mogelijke logo dat gebruikt gaat worden. Ook dit is weer opvallend; op het logo is de vier te zien als ‘IIII’, terwijl het correcte Romeinse cijfer ‘IV’ is.

Bovendien beweren insiders tegenover Kotaku dat deze geruchten, inclusief het logo, inderdaad kloppen. Bovenop al deze geruchten vertellen zij ook nog eens dat het nieuwste deel in de nabije toekomst zal plaatsvinden.

Activision heeft tot op heden nog niks van zich laten horen.

Wat vinden jullie, zien jullie het nieuwste deel al zitten en wat is jullie mening over het logo? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Linkje's avatar

  hype 😛

 2.   
  Dennisduin's avatar

  Geef maar hier

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  instant buy

 4.   
  mattioza's avatar

  Zou logische keuze zijn, is serie dat altijd goed scoort en zit altijd 2 of 3 jaar tussen elk deel. Blijkt op de maximum futuristische grens te liggen, wat voor CoD-fans toelaatbaar is.

 5.   
  Sa.'s avatar

  Ik vind die 4 streepjes eigenlijk maar niks… sowieso vind ik het minder dat ze weer met de titel Black Ops willen werken, ben eigenlijk wel benieuwd naar iets nieuws…