Verhaal Star Wars: Battlefront 2 komt van schrijver Spec Ops: The Line

Met de officiële onthulling van Star Wars: Battlefront 2 konden Walt Williams en Mitch Dyer ook eindelijk onthullen waar ze momenteel mee bezig zijn. Deze heren zijn namelijk verantwoordelijk voor het verhaal van Star Wars: Battlefront 2. Hoewel de namen Walt Williams en Mitch Dyer naar alle waarschijnlijkheid niet direct een belletje doen rinkelen bij je, hebben ze beide hun strepen in de game-industrie verdiend.

Mitch Dyer was voorheen werkzaam bij de Amerikaanse gamewebsite IGN. Walt Williams heeft een wat aansprekender achtergrond, want hij was de lead writer van Spec Ops: The Line. Hoewel Spec Ops: The Line bij zijn release in 2012 op gameplaygebied niet erg wist te overtuigen, was het juist het verhaal waar menig speler door werd weggeblazen.

Star Wars: Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. In tegenstelling tot de in 2015 verschenen voorganger zal Battlefront 2 dus wel over een singleplayer-campagne beschikken.

  1.   
    mmx's avatar

    Hmmmm SpecOps was toendertijd geen verkeerde game eigenlijk best goed .

  2.   
    Prince's avatar

    Spec Ops The Line heeft een van de beste verhaalervaringen ever. Op een metamanier het hele fps genre op de hak nemen. Alleen al hierdoor met ik geïnteresseerd in Battlefront II. Denk dat er hele coole dingen kunnen worden gedaan met een verhaal vanuit het Empire-perspectief.