Dragon Age 4 geteast door stemactrice?

Dragon Age 4 lijkt er aan te komen, als we tenminste stemactrice Alix Wilton Regan moeten geloven! Na ruim twee jaar – na de release van Dragon Age: Inquisition – lijkt er namelijk een nieuw deel geteast te zijn, aangezien de actrice, die de vrouwelijke Elven inquisitor speelt, een foto op Instagram heeft geplaatst met onderstaande tekst.

Back in the studio and breaking worlds apart… she’s a very very very angry #Elf
Of het hier daadwerkelijk om Dragon Age 4 gaat is natuurlijk nog gissen, maar het lijkt aannemelijk. Tenzij ze in een andere game een Elf speelt..

Wie weet wat de E3 dit jaar in het vooruitzicht heeft! Zie jij graag Dragon Age 4 verschijnen?

 1.   
  Amaraldane's avatar

  Nah, ze heeft al een reactie geplaatst waarin ze bevestigd dat het niet voor DA4 was, maar voor iets anders.

 2.   
  Kardinalus's avatar

  Zegt ze nu ja.

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Zie op zich een nieuwe DA wel graag verschijnen gezien ik van de laatste goed genoten heb.

 4.   
  Thijs.'s avatar

  Is dit niet erg snel als het waar zou zijn? Tuurlijk voices moeten opgenomen worden maar denk niet dat ze dat 4 jaar voor release doen

 5.   
  Petor's avatar

  Thijs. schreef, "Is dit niet erg snel als het waar zou zijn? Tuurlijk voices moeten opgenomen worden maar denk niet dat ze dat 4 jaar voor release doen"

  Er zijn altijd twee studio’s bezig bij Bioware (buiten TOR-team). Toen Inquisition in ontwikkeling was waren ze ook al met Andromeda bezig. Het slechtste nieuws hieraan is dat ze waarschijnlijk nu pas aan een Star Wars RPG gaan beginnen, als ze dat al doen.

 6.   
  Thijs.'s avatar

  Petor schreef, "

  ”Thijs.” schreef, "…"

  Er zijn altijd twee studio’s bezig bij Bioware (buiten TOR-team). Toen Inquisition in ontwikkeling was waren ze ook al met Andromeda bezig. Het slechtste nieuws hieraan is dat ze waarschijnlijk nu pas aan een Star Wars RPG gaan beginnen, als ze dat al doen. "

  Ah vandaar. Net zoals bij CoD dus. Star Wars RPG mag wel weer eens voorbij komen. Het is niet erg als het nu pas begint. Wat we over 3-4 jaar kunnen verwachten ligt denk ik boven onze verwachtingen. Ookal betwijfel ik of ze aan star wars bezig zijn aangezien ze #elf in het bericht gebruiken.

 7.   
  Riddle-me-this's avatar

  Beter komt er wel een Dragon Age 4

 8.   
  420blazeit's avatar

  Als er maar minimaal 5 transseksuelen, lesbiennes en homoseksuelen in het spel zitten! We moeten niet willen dat dit een fascistisch spel wordt natuurlijk.

 9.   
  PaNNa's avatar

  Ik zou een 4e deel wel zien zitten.