Officiële onthulling Star Wars: Battlefront 2 is op 15 april

Dat Star Wars: Battlefront 2 later dit jaar verschijnt, dat is al langer geen geheim meer. Toch heeft uitgever Electronic Arts de shooter van DICE nog altijd niet officieel onthuld, maar daar komt binnenkort verandering in. Op zaterdag 15 april zal er namelijk een debuuttrailer van Battlefront 2 verschijnen.

Deze onthulling van Star Wars: Battlefront 2 vindt plaats bij de Star Wars Celebration, die van 13 tot en met 16 april wordt gehouden in het Amerikaanse Orlando. Bij dit evenement is een Battlefront 2-panel aanwezig waarin ontwikkelaars DICE, Criterion en Motive Star Wars: Battlefront 2 uit de doeken doen.

 1.   
  iDraxo's avatar

  Das nog best snel 🙂

 2.   
  Gabbersouth's avatar

  ik snap het gewoon niet dat ze geen singleplayer dr in stoppen daar hebben zoveel gamers voor gevraagt en weer doen ze het niet

 3.   
  mmx's avatar

  Volgens mij zouden ze er wel een single player in doen ,maar doen ze het inderdaad niet dan gaat deze ook voor mij over net als de eerste .

 4.   
  Gabbersouth's avatar

  de eerste heb ik puur gehaalt omdat gewoon modder vet uitziet de graphics super enigste probleem is je speelt dan wel tegen bots als je geen mp doet

 5.   
  Gabbersouth's avatar

  idd is wat over te vinden idd

 6.   
  Nitrix31's avatar

  Tja je moet wat als SWBF1 zo tegenvalt. Ben wel nieuwsgierig of deze game me meer aanspreekt.

 7.   
  Petor's avatar

  Dat er te weinig content was voor de multiplayer, dan is helemaal waar. Maar dat eeuwige gelul over een singleplayer. Kan iemand mij vertellen wat je dan wilt? We spreken over Dice, willen jullie een singleplayer a la Battlefield 1? Of als CoD? Is die 6 uurtjes story echt het verschil tussen regelrechte kutgame en geweldig product?

  Ik sta vooraan in de rij als Dice een singleplayergame zal maken a la Half-Life, Halo, Wolfenstein, Bad Company. Is dat de wens? Dan juich ik mee, maar dat gevraag om een singleplayerervaring in een multiplayergame is zo’n valse hoop. Hoogstens komt er dan een singleplayer-ervaring in van een paar uurtjes. Maar voor de mensen die dat wensen, koop de game dan gewoon niet, want het zal 90% multiplayer blijven. Voor mij prima, maar nu niet doen alsof die paar uurtjes singleplayer het verschil is tussen geweldige game en kutgame.

 8.   
  Bacotje's avatar

  Ik snap dat eindeloze gezeik over een SP ook niet helemaal hoor……is MP te moeilijk voor diegene? Gaat de gameplay te snel? En op een tutorial van 6 uur zit ik inderdaad ook niet te wachten. Zit ik te wachten op een geheel SP minded Star Wars game? Hell Yeah! Kotor was awsome…..maar zie ik dat in een battlefront game? Nee natuurlijk niet! Daar koop je battlefront niet voor. En dan koop je m niet? 10 miljoen andere wel.

 9.   
  Gabbersouth's avatar

  wie zijkt hier nu jullie 2 niet ik ik stelde alleen een vraag word blijkbaar niet op prijs gesteld heb je soms een slechte nacht gehad ofzo pfff

 10.   
  Gabbersouth's avatar

  ga werk zoeken man jullie allebij

 11.   
  Downzilla's avatar

  Gabbersouth schreef, "ga werk zoeken man jullie allebij"

  Dit is zijn werk

 12.   
  Petor's avatar

  Nee hoor heerlijke nacht. Ik ben op vakantie :-). Maaruhm, buiten het woord “gelul” was de vraag onschuldig en oprecht. Wat wil je dan met Battlefront 2?

  A la CoD een singleplayer van 5 a 6 uur en dan is de game direct fantastisch.

  Of wil je dat Battlefront een volledige singleplayergame wordt a la Halo en Half-Life.

  Ik vraag me puur af hoe een game met een kleine singleplayer ineens een goede game is

 13.   
  Batman360x's avatar

  Maakt mij allemaal niet uit, single, multi, triple ….. Ik vind alles goed van Star Wars 😛