Logitech lanceert G Pro Mechanical Gaming Keyboard; voor en door eSporters

Een beetje pc-gamer heeft het voor het uitkiezen als het aankomt op mechanische toetsenborden. De markt wordt alsmaar groter, en partijen als bijvoorbeeld Corsair en Razer springen er gretig op in. Ook Logitech doet een nieuw duit in het zakje, met de relatief betaalbare Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard. Een tenkeyless ontwerp, wat in samenwerking met eSporters gefabriceerd werd. Voor en door de professionals.


De G Pro gaat op de kop voor de richtprijs van 149,99 euro, en wordt in één enkele vorm geleverd. De onderliggende schakelaars zijn de inmiddels door Logitech bekendgemaakte Romer G-switches, die op hun beurt weer in samenwerking met fabrikant Omron gemaakt worden. Uiteraard beschikken alle toetsen over een volledig RGB LED-verlichting, die middels de Logitech Gaming Software in te programmeren is.

Opvallend is ook dat het kleinere ontwerp ook beschikt over een los te koppelen Micro-USB connector, waardoor de G Pro wat makkelijker mee te nemen is. Duidelijk een kenmerk waarin Logitech de eSporter aan wil spreken, die moet toch immers eens in de zoveel tijd op reis met zijn of haar toetsenbord en al.

Meer weten over het Logitech G Pro toetsenbord? Bezoek de officiële Logitech webpagina voor meer specificaties en verkooppunten.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Ik had er al naar zitten kijken maar 150 voor een keyboard vind ik gewoon te duur. Dan tik ik nog liever op mijn (inmiddels groene ) membraan toetsenbordje. Tevens call ik dips op het toetsenbord mocht het een give-away worden 😛

 2.   
  Tom's avatar

  Ben benieuwd, we hebben van Logitech al jaren geen review samples gehad, laat staan iets voor give-aways. Ik ga echter nog een laatste poging wagen. Hoop dat ’t er een keer doorheen komt.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Ja tis wel echt heel dom. We zullen zien! 😉

 4.   
  Flapjack's avatar

  Thijs. schreef, "Ik had er al naar zitten kijken maar 150 voor een keyboard vind ik gewoon te duur. Dan tik ik nog liever op mijn (inmiddels groene ) membraan toetsenbordje. Tevens call ik dips op het toetsenbord mocht het een give-away worden 😛 "

  dit idee had ik ook. totdat ik een g910 kocht met dezelfde switches. ik ga nooit meer terug naar een membraam dat voelt dan zo goedkoop als je eenmaal dit gewend bent.