Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Logitech G513 Carbon (Tactile) | Unboxing

Na de G610 Orion mogen we nu eindelijk weer aan de slag met een nieuw toetsenbord van Logitech! De kersverse G513 is een mechanisch keyboard voor de game à 179,99 euro, met alle gemakken die bij een dergelijke prijs horen.

Nieuwe schakelaars, de aluminium behuizing, een ferme polssteun en natuurlijk alle kleuren van de regenboog; onze Tom laat een eerste impressie zien van de Logitech G513 Carbon (Tactile) in deze vlotte unboxing. Heb je vragen? Stel ze! Dan kunnen wij erop terugkomen met een nieuwe aflevering van GamersNET Gear

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Eindelijk weer eens een ontdozing 😀

  dit en de GNGear zijn mijn 2 favo items altijd 😆

 2.   
  Tom's avatar

  Geen zorgen, er komen er meer aan. En lang niet allemaal over de tech die we normaliter behandelen in GamersNET Gear. 🙂

 3.   
  Mattiees's avatar

  leuk dat logitech weer van de partij is! Ben zeer gecharmeerd van het merk dus hopelijk zien we meer van ze langskomen. Toetsenbord ziet er in ieder geval zeer strak en mooi uit, ben benieuwd naar die ‘nieuwe’ switches. Geen mediakeys is wel een dingetje voor een full (met numpad) toetsenbord in deze prijsklasse.

 4.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Ik ben ook erg benieuwd naar deze review. Op basis van de unboxing zie ik geen enkel selling point waaruit blijkt dat dit toetsenbord 180€ moet kosten. Toetsenborden in dezelfde prijsklasse hebben vaak meer opties als mediakeys of nog meer en mooier verwerkte chroma verlichting. Of je kunt hetzelfde aankopen als dit toetsenbord maar dan ben je 100€ kwijt.

 5.   
  Tom's avatar

  Hij is inderdaad vrij basaal, maar tegelijkertijd kan ik dat ook wel weer waarderen. Al met al voelt dit toetsenbord een beetje ‘ingetogen’, zelfs al heeft het die typerende RGB-egenboog.

  De prijs zal ‘m hoogtwaarschijnlijk vooral in die Romer-G switches zitten. Vrij uniek (en dus duurder in afname?), maar ook qua bevestiging van keycaps heel apart. Het zorgt ervoor dat het hele RGB-effect ook nul doorbloedt in het toetsenbord, maar volledig gevangen blijft zitten in de caps. Wat dat betreft ook bijzonder ingetogen, al helemaal als je het vergelijkt met andere exposed keyboards.