Logitech G502 Lightspeed aangekondigd

Heel veel fans hebben er lang op gewacht zojuist heeft Logitech een draadloze versie van de G502 onthuld. De G502 Lightspeed is vier jaar lang in ontwikkeling geweest en is qua uiterlijk exact hetzelfde als de best-verkopende reguliere G502. De binnenkant is echter volledig op de schop gegaan om hem draadloos te maken.

Het apparaat bevat allereerst Lightspeed-technologie, die eerder werd gebruikt in de G Pro Wireless. Dit moet zorgen voor een zelfde snelheid als een muis met draad (16.000 DPI en tracking met 400+ IPS). Daarnaast is Powerplay toegevoegd, waardoor je de muis via de Powerplay-muismat direct kunt opladen. Ondanks al deze features is de muis lichter in gewicht dan het origineel, al zijn er nog steeds gewichtjes aanwezig om dit aan te passen.

Zoals gezegd is het uiterlijk hetzelfde gebleven, inclusief de 11 programmeerbare toetsen en het metalen scroll-wiel.

De Logitech G502 Lightspeed is vanaf eind mei verkrijgbaar voor 149 euro. Onze Peter is op dit moment bij de onthulling in Berlijn. Hij zal de muis direct meenemen zodat er snel een review verschijnt in Gamersnet Gear.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik mis de GNGear nogal..? niets meer nieuws/niet getoonde tech of iets meer liggen op GNHQ ?

 2.   
  tranceguy's avatar

  Nice alleen enige minpunt is de draadloosheid….

 3.   
  mmx's avatar

  Mooi ding,maar ik heb nog een Logitech muis uit 1996 en hoe dan ook dat ding werkt nog steeds perfect.

 4.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik heb de bedrade versie maar vind het een rotding. Hij is zo zwaar dat ‘ie niet te tillen is, ook zonder gewichten erin (waarom zou je er in godsnaam gewichten in doen?!) Daarbij komt nog dat de onderkant totaal niet glad is. Én als kers op de taart is het scrollwiel volledig van ijzer zodat je vinger eraf glijd tijdens het wisselen van wapen! Als je na het lezen van deze reactie enthousiast bent geworden over deze muis mag je ‘em voor €25,- van me hebben incl. originele doos…