Details Day One-patch Horizon: Zero Dawn bekend

Eerder meldden we al dat de Day One-patch voor Horizon: Zero Dawn slechts 250 MB weegt. Nu heeft ontwikkelaar Guerrilla Games bekendgemaakt wat je voor die schamele kwart gigabyte allemaal kunt verwachten.

De praktijk leert dat de Day One-patch eigenlijk verdeeld is over twee updates, die tezamen 227,3 MB in beslag nemen. De patches verhelpen niet alleen een aantal bugs, ze zorgen ook voor mooiere graphics en prestatieverbeteringen. Bovendien is het zonder de updates niet mogelijk om van grafische modus te wisselen of HDR in te schakelen. Het is dus verstandig om de updates te downloaden, zeker wanneer je een PS4 Pro in huis hebt.

Horizon: Zero Dawn ligt vanaf aanstaande dinsdag in de winkels.

Patch 1.01
 • Added options to switch graphics mode and HDR rendering
 • Multiple crash fixes and progression
 • Various performance improvements

  Patch 1.02

 • Multiple crash fixes and progression
 • Various fixes to avoid getting player’s stuck
 • Updated visual settings
 • Performance improvements
  1.   
   tranceguy's avatar

   Die .0X geeft al aan dat het om kleine verbeteringen gaat maargoed is idd goed om die gelijk binnen te trekken want het gaat de game ten goede komen…

  2.   
   Dark_Deamon_NL's avatar

   horizon zero dawn ligt woensdag in de winkels niet dinsdag 😉

  3.   
   Pim Huberts's avatar

   Eindelijk een developer die geen zware day one patch uitgeeft en ook geen nutteloze! En volgens mij komt horizon zero dawn op woensdag uit B.V.D.

  4.   
   MaTriXX's avatar

   Pim Huberts schreef, "Eindelijk een developer die geen zware day one patch uitgeeft en ook geen nutteloze! En volgens mij komt horizon zero dawn op woensdag uit B.V.D."

   Nee die zware patch komt een paar dagen later, ze dachten laten we een kleine eerst doen dan krijgen we tenslotte betere reacties zoals (zie hierboven).

   🙄