Beta Ghost Recon: Wildlands geteisterd door ribera-1000b error

Ontwikkelaars gebruiken beta’s om vroegtijdig bugs te ontdekken en het lijkt erop dat die strategie bij Ghost Recon nu al zijn vruchten afwerpt. Veel spelers hebben momenteel namelijk last van een “ribera-1000b error”. Zodra deze foutmelding in beeld verschijnt, wordt de game onspeelbaar. Het is zelfs niet meer mogelijk om offline te spelen met computergestuurde teamgenoten.

Spelers hebben ontdekt dat het probleem op te lossen is door bepaalde port forwarding-opties in te schakelen. Hoewel er duidelijke uitlegvideo’s te vinden zijn op YouTube, vereist dit wel enige technische kennis. Sleutel je liever niet in de instellingen van je router, houd dan het Twitter-account van Ubisoft Support in de gaten voor updates.

 1.   
  squidgyboy's avatar

  het is goed dat dit in de beta wordt gevonden… kunnen ze het oplossen als de echt uitkomt 8)

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  squidgyboy schreef, "het is goed dat dit in de beta wordt gevonden… kunnen ze het oplossen als de echt uitkomt 8) "

  Ik vraag me af of dit ook de reden was dat dit gisteren later op de dag nogal voor haperingen zorgde. In de ochtend had ik nog een relatief goed speelbare ervaring. Iets wat me ook opviel in de settings is dat je voor de grafische instellingen very high ruim 2.6 GB nodig hebt maar op ultra ruim 4.6 GB. Is het vandaag de dag echt mogelijk dat er bij games tussen very high en ultra 2 GB verschil zit want ik vind dit nogal onaannemelijk.

 3.   
  huntedjohan's avatar

  had donderdagavond veel last van deze error, vrijdagavond niet. wel dat mijn coop maatje geregeld ineens de game verliet (of ik, maar 1 van ons 2en 😛 ) en dat je dan weer automatisch in je bot team terecht kwam. verder geregeld glitches en soms moeite met voort bewegen.

  ondanks deze problemen me al heerlijk vermaakt in coop mode

 4.   
  mheiden21's avatar

  Weinig problemen ondervonden tot nog toe, alleen gister heel even kort na de update. Kan niet wachten om aan de slag te gaan met de full game.