Bethesda onthult E3-persconferentie

Bethesda heeft bekendgemaakt weer een persconferentie te geven tijdens de E3. Hoewel er nog geen tijden of andere details bekend zijn gemaakt, weten we wel dat Bethesda zijn praatje op zondag 11 juni gaat houden. Microsoft geeft zijn E3-persconferentie voor het eerst ook op op de zondag.

De E3 van dit jaar wordt een bijzondere. Het is namelijk de eerste keer dat de E3 open is voor consumenten. Normaliter is het vooral een evenement voor pers en zakenmensen. Hoewel dit nog steeds het hoofddoel is, kunnen nu ook consumenten de beursvloeren afstruinen.

De E3 vindt plaats in Los Angeles van 13 tot 15 juni. Als je er heen wilt, moet je naast een vliegticket ook nog eens 249 dollar voor een toegangskaartje ophoesten. Mocht je dat te duur vinden, dan kun je ten tijde van de E3 natuurlijk ook GamersNET volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 1.   
  Chayan's avatar

  150 dollar voor een kaartje noem ik niet “open voor het publiek”.
  Te veel mensen kunnen/willen dit niet betalen.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Laat staan dat het zooooo druk word dat het niet meer leuk is.
  Ongeveer 3 jaar terug klaagde ik al dat de GamesCom in Keulen zo druk was, ik denk dat de E3 vele malen erger is. Idd, niets meer dat overpriced weg gegooid geld word dit.