Microsoft plant Xbox E3 2017 Briefing op zondag 11 juni

Zojuist bekendgemaakt door onder andere Xbox-woordvoerder ‘Major Nelson‘: Microsoft houdt zijn E3-persconferentie op zondag 11 juni aanstaande. De kalenders mogen gemarkeerd worden, mét een opmerkelijke memo. De afgelopen jaren waren de zogenaamde ‘E3 Media Briefings’ van het Xbox-merk altijd op de zaterdag.

De locatie voor de persbijeenkomst blijft wel oud en vertrouwd. Traditiegetrouw organiseert Microsoft de vooruitblikkende game-show in het Galen Center, uiteraard in de ‘E3-stad’ Los Angeles. De conferentie zal plaatsvinden vanaf 14:00 lokale tijd (PDT), wat gelijkstaat aan 23:00 in onze tijdzone (CET).


Wat we kunnen verwachten van Microsoft, blijft grotendeels nog onduidelijk. Onthullingen omtrent Project Scorpio zijn haast zeker, maar qua games kan er nog een hoop gebeuren. Nadat Scalebound geannuleerd werd, komt het Xbox-kamp mogelijk een aantal exclusieve titels te kort. Rondom Crackdown is het bovendien angstvallig stil, maar wie weet kunnen veelbelovende games als Sea of Thieves de leegte vullen…

Wat jij? Is er reden tot een preventieve hype voor 11 juni, of laat Microsofts persconferentie voor aanstaande E3 je koud?

 1.   
  blackname's avatar

  Net xbox one gekocht naast mn ps4, hopen dat ze met wat goeds komen dus.

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik vind xbox briefings altijd wat hebben ben dus nu ook weer benieuwd

 3.   
  mheiden21's avatar

  Weer een nachtje wakker blijven dus.

 4.   
  tranceguy's avatar

  Kan je op wachten dat er meer naar buiten wordt gebracht omtrent Scorpio…. Ben er wel benieuwd naar…