Hoge resolutie texture packs onderweg naar Fallout 4; wegen een goede 58 GB

Inmiddels wel weer uitgekeken op de grauwe en wazige platen die Fallout 4 vormen? Dan komt Bethesda met een nieuwe update voor de game, die ongetwijfeld een tikje meer high-tech is. Naast een nieuwe update voor PlayStation 4 Pro verschijnt er komende week ook een officieel ‘high-resolution texture pack’ voor de pc-versie van het post-apocalyptische epos.

De vergrote en verscherpte texturen voor Fallout 4 wegen in totaal maar liefst een goede 58 GB, en vergen niet de minste kracht van je game-pc. De door Bethesda opgegeven minimalen liegen er niet om: dit texture pack is niet voor watjes.

  Aanbevolen pc-systeemeisen:
 • Windows 7/8/10 (64-bit OS vereist)
 • Intel Core i7-5820K of beter
 • GTX 1080 8GB
 • 8GB+ RAM
Kan jouw pc het nieuwe pakket aan plaatjes aan, of ben je überhaupt al uitgekeken op Fallout 4 en alle bijbehorende downloadable content, zoals Far Harbor of Automatron?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Thijs.'s avatar

  me pc kan het wel aan verwacht ik. alleen heb fallout 4 misschien half uurtje gespeeld 🙄

 2.   
  Tom's avatar

  Zonde man, Fallout 4 was echt een prima spelleke. In een paar weken echt honderden uren lol mee gehad. Was niet gezond meer.

  Wel enorm jammer dat ik nooit een Survival-modus van de grond kreeg. Had graag nog een hardcore playthrough gedaan, maar kwam er gewoon niet meer in.

 3.   
  jkampmeijer's avatar

  Geweldige game, zelf al dik 200 uur erin zitten.
  Laatste half jaar niet meer aangeraakt, er is immers zoveel andere leuke games, maar ga ik nu zeker weer doen 8)

 4.   
  Papachico's avatar

  Tom schreef, "Zonde man, Fallout 4 was echt een prima spelleke. In een paar weken echt honderden uren lol mee gehad. Was niet gezond meer.
  Wel enorm jammer dat ik nooit een Survival-modus van de grond kreeg. Had graag nog een hardcore playthrough gedaan, maar kwam er gewoon niet meer in."

  Verslavend spel is t zeker. Paar vrienden hebben em maar nog nooit uitgespeeld, dus toen maar “ff” geleend van ze. Maand lang veel gespeeld en gelijk maar platinum gehaald haha 😆

 5.   
  tranceguy's avatar

  Blijft tof die game en qua grootte ach zo zwaar is dat voor een pc niet…