Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Ornata Chroma | Unboxing

Even geleden al aangekondigd, maar nu dan ook binnen voor onze testsessies: de Razer Ornata Chroma. Dit hybride toetsenbord combineert de finesse van mechanische switches met een ‘ouderwetse’ rubberen onderlaag. Tom pakt de letterplank alvast uit in deze informatieve unboxing.

Wat zit er in de doos, en wanneer kun je een volledige review van de Ornata Chroma verwachten? Je ziet het allemaal in deze unbox-beleving…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    heb ergens toch wel een zwak voor die razor spullen. Vind ze er altijd vet uitzien
    [En dat zegt iemand die er helemaal niets van heeft, Mja ben laptopper dus heb niets kwa ander spul]

    Maar dat neemt niet weg dat ik razor er wel het mooiste uit vind zien.

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    p.s. een tas zoals je zelf al zei [tom] is misschien wel cool om eens onder de loep te nemen.
    Wellicht hebben de studerende gasten daar nog wat aan of anders mensen die naar lan party’s gaan of vaker met hun gear ergens naartoe gaan. een tas waar je je laptop goed in kunt opbergen met goede protectie maar ook voldoende plaats voor andere spullen is toch wel fijn.

  3.   
    Tom's avatar

    Way ahead of you, Chilloz. De reden dat ik een tas aanhaalde, is omdat we die afgelopen zomer al eentje hebben mogen reviewen in GamersNET Gear: de Dicota eSports rugzak. Uitgebreid behandeld, en ik gebruik ‘m nu nog altijd met veel plezier.

  4.   
    CHILLOZZ's avatar

    Tom schreef, "Way ahead of you, Chilloz. De reden dat ik een tas aanhaalde, is omdat we die afgelopen zomer al eentje hebben mogen reviewen in GamersNET Gear: de Dicota eSports rugzak. Uitgebreid behandeld, en ik gebruik ‘m nu nog altijd met veel plezier. "

    toen was ik wel al gamersnet bezoeker ๐Ÿ˜€ die tas kan ik me nog wel herrineren nu ik m zo nog eens zie.
    Maar hey er zijn er meerdere he ๐Ÿ˜‰ hahaha
    Spullen genoeg om te laten zien ๐Ÿ˜€ Ik vind dit zelf ook altijd het mooiste om te zien die revieuws. Dus dinsdag is ook altijd mij favo gamersnet dag hahaha

  5.   
    Tom's avatar

    Je bent niet de enige, man. De unboxings en GamersNET Gear-video’s worden doorgaans erg lekker bekeken, dus ik denk dat we daarmee wel aardig wat vaste kijkers scoren. Nieuwe tech vindt men blijkbaar gewoon tof om te zien, dus dan leveren wij dat graag.

  6.   
    JaslanNL's avatar

    Nieuwe tech is zeker boeiend om te zien, ook al haal je het product uiteindelijk niet. Gewoon even kijken wat ze nu weer hebben uitgevonden bijv. in de wondere wereld van letterblokjes met lichtjes. Deze lijkt me ook heel fijn om mee te typen, mede door z’n handligging.
    Trouwens, f*** die schaar en lipjes, pak gewoon weer die katana er bij, 10x zo episch unboxen.