Ook het komende jaar komt er nieuwe content naar Rainbow Six: Siege

Sinds de lancering van Rainbow Six: Siege zijn er inmiddels een zestal nieuwe Operators aan de game toegevoegd, evenals een drietal nieuwe maps. Het vierde seizoen van de game staat daarnaast op het punt te beginnen en daarin worden wederom twee nieuwe Operators en een nieuwe map geïntroduceerd. Het mooiste van dit alles is dat dit al deze content allemaal gratis is toegevoegd aan de game.

Wat misschien nog wel mooier is, is dat het niet bij deze acht Operators en vier nieuwe maps blijft. Ubisoft heeft namelijk laten weten dat de game ook het komende jaar ondersteund zal worden met nieuwe content. Helemaal verrassend is dit eigenlijk niet. Zo liet Ubisoft in augustus weten dat het aantal actieve Rainbow Six Siege-spelers sinds de launch was verdubbeld. Daarnaast richt de Franse uitgever zich ook steeds meer op ’games als een service’. Hierbij ligt de focus op het langer ondersteunen van games als Rainbow Six Siege en The Crew middels gratis en in het geval van The Crew ook betaalde content.

  1.   
    Downzilla's avatar

    Beter he.

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Heel erg tof, wel een beetje naaiend dat er een nieuwe season pass nodig is aangezien die heel weinig heeft toegevoegd voor het bedrag naar mijn mening.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Vind het wel spijtig dat er een nieuwe season pass komt dit mag gratis zijn voor de mensen die de eerste hebben gekocht

  4.   
    MBgamer's avatar

    Beter vind nog steeds zo’n tof spel! Voeg me ps4 toe fevo-1190

  5.   
    Downzilla's avatar

    Maar waarom kopen mensen een season pass als ze weten dat het alleen maar wat cosmetisch gedoe is?

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Downzilla schreef, "Maar waarom kopen mensen een season pass als ze weten dat het alleen maar wat cosmetisch gedoe is?"

    Het is niet alleen maar cosmetische dingen, want alle nieuwe operators zijn meteen toegankelijk voor season pass houders. Alle mensen zonder season pass, moeten eerst nog 1 week wachten en daarnaast met ingame punten unlocked. Heb Siege nu voor 40 uur gespeeld, zit pas op 13.000 punten. Een nieuwe operator kost iets van 25.000 ofzoiets.

    Gelukkig heb ik de season pass erbij gekregen, anders had ik nog altijd niet met één van de nieuwe operators kunnen spelen, want zoveel speel ik niet om ook maar 1 nieuwe te unlocken.

  7.   
    Downzilla's avatar

    @deadseye weet ik maar uiteindelijk komt het alleen op cosmetische dingen neer want de operators zijn toch voor iedereen beschikbaar na 2 weken.

  8.   
    Prolaxx's avatar

    (null)

  9.   
    MBgamer's avatar

    Zodra je 50.000 renown heb ja en dat heb je niet even snel..
    Er zijn nu al 6 nieuwe operators en bij aankomende uitbreiding dus 8 operators en dat kost je even 200.000 en dan nog attachments op je wapens.
    Ik heb daarom ook season pass gekocht, omdat het een eeuw duurt anders

  10.   
    Gelmir_Surio's avatar

    Heel goed nieuws! En de season pass is zeker niet alleen cosmetisch. Tuurlijk als je lang genoeg speelt kun je alle operators unlocken en dit is ook de grote kracht van dit format. Maar aangezien je sneller de operators hebt en ook eerder hebt kun je er al ervaring mee op doen. Ook is het naar mijn mening een blijkt van waardering richting Ubi want ik vind dat ze met deze titel een schot in de roos hebben. Ik heb ondertussen al ruim 400 uur in deze game zitten en hij verveeld nooit. Maar misschien is het wel zo dat de volgende season pass wat anders gaat werken. Misschien krijg je ze nu wel twee weken eerder of iets dergelijks. Daar is niks over vermeld

  11.   
    MBgamer's avatar

    Zo is het gelmir..
    Gewoon een goede game die het verdien.
    Gun ze die paar euro extra ook;)