Skyrim op Nintendo Switch nog onzeker

Afgelopen donderdag onthulde Nintendo zijn nieuwste console, de Nintendo Switch. In de trailer zagen we hoe The Elder Scrolls V: Skyrim gespeeld werd op de Switch, maar opvallend genoeg is het nog helemaal niet zeker dat Bethesda’s game daadwerkelijk naar de console komt.

In een interview benadrukt Bethesda dat de trailer puur bedoeld was om te tonen wat theoretisch gezien mogelijk zou zijn op de Switch:

We’re happy to have had the opportunity to collaborate with Nintendo on the video. While we are not confirming any specific titles at this time, we are pleased to announce our partnership with Nintendo and support of the Switch. We look forward to revealing specific games and details in the future.
Het is dus verstandig om je verwachtingen vooralsnog te temperen. In 2017 komt Nintendo met meer informatie over de Switch.

 1.   
  Neolite's avatar

  Dit is nu serieus al het derde bericht vandaag waarin de grafische mogelijkheden van de Switch keihard gedownplayed worden. Daarnaast is dit in mijn ogen gewoon oplichting, iedereen word lekker gemaakt met een populaire game en dan blijkt het helemaal nog niet zeker te zijn.

 2.   
  mrb80's avatar

  Misleiding begint nu al, ga het eerst afwachten voordat ik weer een nintendo flop koop.

 3.   
  tijn80's avatar

  De nieuwe consoles van Nintendo lijken altijd qua kracht 2 jaar achter te lopen. Erg jammer

 4.   
  tranceguy's avatar

  Wii U is nog goed genoeg, deze is echt niet beter… Dus sla m netjes over, net als de PS 4Pro… Geen toegevoegde waarde…

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Neolite schreef, "Daarnaast is dit in mijn ogen gewoon oplichting, iedereen word lekker gemaakt met een populaire game en dan blijkt het helemaal nog niet zeker te zijn."

  En kennelijk is dit niet de eerste keer.

  ๐Ÿ˜•

 6.   
  Petor's avatar

  @Neolite:

  Wat proef ik veel zout bij je de laatste dagen. Gaat het wel goed met je?

 7.   
  Mjolnir's avatar

  Tjah, dat krijg je er nou van, als iedereen gelijk voor die hype-train springt. Dan word je een keer aangereden ๐Ÿ˜ฎ wacht nu eerst maar eens even wat er van wordt.

 8.   
  420blazeit's avatar

  Nounou een game van 5 jaar oud op een nieuwe console wat een prestatie ๐Ÿ™„ Dit wordt gewoon weer het 3e geval van goede first party games en schijt 3rd party. Nintendo leert niet.

 9.   
  Neolite's avatar

  Petor schreef, "@Neolite:
  Wat proef ik veel zout bij je de laatste dagen. Gaat het wel goed met je?"

  Mwoah, het is meer dat ik gewoon teleurgesteld ben in wat Nintendo laat zien. Daarnaast erger ik mij aan het naive euforische nagepraat van de media en gamers over hoe geweldig het wel niet is. Juist omdat Nintendo zo weinig laat zien en wat ze laten zien is dubieus moet je sceptisch zijn.