Treyarch opent beta voor Black Ops 3 ‘Mapping & Modding Tools’ op pc

Liefhebbers van Call of Duty: Black Ops 3 op pc mogen van vreugde spreken. Voor hen is namelijk een nieuwe feature van de game in een nieuwe testfase getreden. Aan de hand van de PC Mapping & Modding Tools kunnen spelers op ingenieuze wijze experimenteren met de game, en dat gereedschap is zojuist beschikbaar gekomen als open beta.

Aan de hand van de nieuwe feature wordt het mogelijk om gemakkelijker eigen maps en mods voor Black Ops 3 te maken, een feature die mogelijk de online levensduur van de game hevig kan verlengen. Spelers kunnen ten tijde van de open beta hun nieuwe creaties uitproberen in specifieke unranked lobbies.

Extra gereedschap voor maps en mods leveren voor pc-gamers lijkt tegenwoordig een trend te worden. Recentelijk zagen we ook Halo 5: Forge op pc lanceren, maar ook de DOOM SnapMap leent zich uitermate voor creatieve pc-gebruikers.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Holy shit custom zombie maps?

 2.   
  PaNNa's avatar

  Gisteren eventjes in een lobby gehopt van iemand, maar het was nog wat laggy. Vandaag is er weer een patch gedownload geweest door m’n steam, dus denk ik dat deze wel voor wat stabiliteit zal zorgen. Maar het is wel epic.

 3.   
  ProChiefAnton's avatar

  eindelijk