Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Games spelen met alcohol beter? | Hot Koffie Show #116

Deze week schuift Lennie aan voor de Hot Koffie Show! Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: we gaan het hebben over alcohol en games! Hoe denken wij daarover? Bekijk het nu in de Hot Koffie Show!

  1.   
    Mattiees's avatar

    lekker bezig lennart!

  2.   
    ScorpionNL's avatar

    Niks beter dan op een voetbal avond. Met wat vrienden een paar biertjes te nuttigen en Fifa te spelen.

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Nee. Mn hele concentratie gaat eraan als ik gezopen heb. Niet echt handig als je veel F1 speelt. Games en alcohol kunnen allebei heel vermakelijk zijn maar ik hou ze toch liever gescheiden. Leuke stelling trouwens, ben heel benieuwd wat alle minderjarige kijkers hier over te zeggen hebben.

  4.   
    CHILLOZZ's avatar

    heb dat eerder wel eens vaker gedaan drinken en gamen tegelijkertijd. vooral voor het stappen vaker. ff indrinken en een spelletje erbij doen voordat je naar de club/kroeg gaat.

    Echter drank…. De laatste 3 jaar geen druppel alcohol meer gehad. vanwege medicatie.. Medicatie en pillen dat gaat niej samen. [Ja een paracetamol wel, Maar dat spul wat ik slik dus echt niet ]

    mooi onderwerp voor de volgende keer.. iets over de duur van consoles
    Het lijkt erop dat de duurzaamheid van de consoles korter en korter word. we zitten amper net in de NEXT GEN gebeuren en er worden alweer nieuwere examplaren verkocht…

  5.   
    CHILLOZZ's avatar

    Ik kom Harambe wreken schreef, "ben heel benieuwd wat alle minderjarige kijkers hier over te zeggen hebben."

    die drinken dan kindercola of ranja 😀 hahaha

  6.   
    Leukste's avatar

    Vermakelijke stelling weer. Ik houd drank en gamen zoveel mogelijk gescheiden. Een keertje zal best grappig zijn. Maar niet op dagelijkse basis. Dan gaat het fout. 😛

  7.   
    AtomicDogg's avatar

    De mensen waar ik samen mee game zijn andere mensen dan de mensen waar ik mee drink, dus ik heb die combinatie nog nooit meegemaakt.

  8.   
    mattioza's avatar

    Thijs had wel een punt.

    Leuke stelling, en nee gamen en drinken is meestal geen goede combi, je kan maar beter de focus houden.

    Stelling/vraag: Gamersnet V5 is een ‘The Last Guardian’-verhaal, de vragen zijn nu 1) welke release er eerst zal zijn? En 2) of beide projecten nog de opgestapelde verwachtingen gaan kunnen inlossen?

  9.   
    Regge's avatar

    Heerlijke aflevering:3 jullie zoude vaker van mensen moeten switchen tijdens de show, van verschillende de meningen is altijd amuzant.
    Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal een flesje hebt issie zo leeg(A) na 1 glaasje gaat mijn speel niveau altijd wel een beetje omhoog, maar na de tweede al heel snel omlaag>.

  10.   
    MikeGevers's avatar

    Ik ben zelf groot voorstander van de combo drank en games. In games als Dark Souls en God of War ga ik zelfs minder vaak dood als ik een paar drankjes op heb. Daarom houd ik van games met een historisch thema, want dan heb je geen last van auto’s. Games met auto’s heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd met drank, misschien eens een leuk experiment. Ik wil toch binnenkort verder met de Far Cry-games.

    Maar ik ben sowieso niet echt een gezelschapsdrinker… of zelfs maar een gezelschapsmens. Ik drink dus gewoon lekker thuis. Scheelt geld én ik kan het combineren met gamen (of papers schrijven 😳 ). Helaas begin ik nu aan mijn scriptieperiode, dus de tijd om te gamen zal wat minder worden. Ach ja, dat moet ik maar goedmaken met een paar extra biertjes!

  11.   
    Crazysamuel's avatar

    Ten eerste: Nice shirt peter.

    Ten tweede in het begin was het 1 lange piep leek het wel er was wat haat richting iemand over gamekings.
    Ik heb me dood gelachen.

    Ten derde: ik ben al 28 jaar en counting alcohol vrij en koffie vrij en drug free.
    Maar als iemand in mijn vrienden kring een beertje of wat sterkers drinkt des te meer pret we hebben.

    Ten vierde: Nice due Marcel als ik haar op me kop had zou ik het zeker ook zo dragen.

    #nohomo #seriusFanBoy. #hotkoffieshow #loveGamersnet