Er werken nu officieel meer mensen aan Cyberpunk 2077 dan aan The Witcher 3

The Witcher 3 was tot nu toe het grootste project dat CD Projekt RED ooit heeft ondernomen. Nu is daar echter officieel verandering in gekomen: er werken momenteel meer mensen tegelijkertijd aan Cyberpunk 2077 dan er mensen aan de derde Witcher-game werkte in de drukste maand. Dit maakt het Poolse bedrijf bekend op zijn forum, waarna NeoGAF het op zich nam om deze informatie naar het Engels te vertalen.

Natuurlijk was dit nieuws ook wel te verwachten, want CD Projekt RED steekt zijn ambitie bepaald niet onder stoelen of banken. Zo moet Cyberpunk 2077 beter, groter en revolutionairder worden dan The Witcher 3 en zou de game mogelijk verschijnen op de volgende generatie consoles.

Maar vooralsnog weten we bar weinig over Cyberpunk 2077 zélf. De Poolse ontwikkelaar houdt krampachtig zijn lippen op elkaar als het aankomt op daadwerkelijke informatie over de game. Dit soort informatie is dan ook vooral een indicator dat er nog steeds op volle toeren aan de game gewerkt wordt. Het wachten is op een releasedatum, maar tot die tijd zullen we geduld moeten hebben. CD Projekt RED staat niet bekend om het maken van beloften die het niet kan nakomen, dus waarschijnlijk duurt het nog wel een tijdje voor we meer informatie krijgen.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Mooi om te zien dat ze zijn gegroeid na The witcher 3, hopelijk houdt het dezelfde kwaliteit.

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Heb net de laatste DLC van the Witcher gekocht.. Wat een heerlijke game ook

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Dat wordt tegen die tijd me GTX 970 van 4 gb vervangen voor een betere kaart. Ik snap alleen niet echt waarom ik Deus ex Mankind Divided meer dan 4 gb nodig heeft voor max settings. Wat denken jullie is die game gewoon niet goed geoptimaliseerd?